Kitálalt Joshi Bharat volt felesége: kiderült, hogy van-e esély a békülésre

Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla először szólalt meg a szakítás óta. 

2023. március 16., 07:52

Szerző:

Másfél évvel ezelőtt bombaként robbant a hír: Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix egy párt alkotnak. A tévés és az új párja azóta már szakítottak, de közben a házassága is zátonyra futott. Szabó Csilla most a szakítás óta először adott interjút.

„Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. (…)Hozzám is eljutott a szóbeszéd (a békülésről – a szerk.), sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt”

 - nyilatkozta Szabó Csilla a BEST Magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Joshi Bharat volt felesége elárulta, hogy valóban igaz, hogy főzött a volt férjére, de ezeket az ételeket mindig a lányuk juttatja el a tévésnek. Szabó Csilla azt is elmondta, hogy nyitott lenne egy új szerelemre, de nem keresi görcsösen. 

„Túlléptem a történteken, de azt hiszem, eléggé bezártam. Főleg, hogy harminc évig én tényleg csak egyetlen férfire néztem. Ez kicsit belém rögzült, úgyhogy keresni nem keresem a szerelmet, de ha valaki betoppanna az életembe, egyáltalán nem bánnám. Nyitott vagyok rá, mert úgy érzem, ezzel az egész változással egy új esélyt kaptam a boldogságra”

- mondta Szabó Csilla a lapnak.

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)