Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodott, kiderült, kik voltak a tanúk

Kinyomozták a dolgot, ami után Jennifer Lopez hivatalosan be is jelentette a történteket.

2022. július 18., 08:12

Szerző:

Jennifer Lopez és Ben Affleck a hétvégén Las Vegasban jártak, és ha egy jegyespár ellátogat a hirtelen esküvőkről (is) híres városba, rögtön beindulnak a pletykák.

Nos, most azonban nem csak kombináláson alapulnak a hírek, mert a TMZ nevű oldal újságírói megszerezték a hivatalos okiratokat, amik után maga Jennifer Lopez is elismerte, hogy tényleg kimondták az igent Ben Affleckkel.

„Pontosan, amit akartunk. Tegnap éjjel Las Vegasba repültünk négy másik párral álltunk sorban az engedélyért, mindannyian ugyanazt az utat tettük meg a világ házasságkötési központjába. Mögöttünk két férfi állt kézen fogva és ölelkezve. Előttünk egy fiatal pár volt, akik a lányuk második születésnapján tették meg a háromórás autóutat Victorville-ből – mindannyian ugyanazt akartuk – hogy a világ társakként ismerjen el bennünket, és hogy a szerelmünkkel a világ elé állhassunk a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül”

– írja Jennifer Lopez On The J-Lo című, fizetős oldalán. A beszámolóból az is kiderül, hogy mindkét híresség egyik gyermekét választotta tanúnak. Azt szerették volna, hogy egy Elvis-imitátor eskesse őket, de ez végül nem jött össze, mindenesetre az 52 éves színész-énekesnő így is álomesküvőként beszél a kézfogóról.

Bennifer forever

Ezért irigyli most a fél világ Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt a vörös szőnyegen: dekoltázs, csók, minden volt

Jennifer Lopez és Ben Affleck 18 év után másodszor is eljegyezték egymást: íme a gyűrű

(Kiemelt kép: Filippo Monteforte/AFP)