Jamie Lee Curtis először beszélt arról, hogy 25 éves gyermeke transznemű

A színésznő emellett Milák Kristófról is posztolt az olimpia kapcsán.

2021. július 30., 11:11

Szerző:

Jamie Lee Curtis az AARP magazinban mesélt először lánya, Ruby átalakulásáról, aki valaha kisfiúként látta meg a napvilágot, ma azonban már 25 éves felnőtt nőként éli életét. A nemrég Magyarországon járt, 62 éves színésznő és rendező férje, Christopher Guest csodálva és büszkén nézték végig, ahogy a fiukból nő lesz.

Jamie Lee Curtis és férje nagyon büszke lányukra, Rubyra, aki immár nyíltan vállalja, hogy transznemű. Az ő beleegyezésével született meg az interjú, amelyben a színésznő elmesélte lánya történetét. Jamie elmondta, hogy Ruby átváltozása segített neki száműzni azt a „régi elképzelést”, miszerint a nemek rögzültek, és elfogadni azt a felfogást, hogy az élete „állandó metamorfózis”.

A párnak két adoptált gyermeke van, Ruby, aki eredetileg Thomasként jött a világra, és a most 34 éves Annie, aki jelenleg táncoktatóként dolgozik. Jamie Lee Curtis a beszélgetésben azt is elárulta, hogy Ruby jelenleg számítógépes játékok fejlesztésével foglalkozik, és jövőre tervezik esküvőjüket a vőlegényével. A színésznő és férje remélik, hamarosan unokával lepi meg őket valamelyik lányuk.

Az édesapja révén magyar származású híresség közben az olimpiát is figyeli, illetve a magyar olimpikonokat is, tegnap Milák Kristófról posztolt egy fotót.

(Kiemelt kép: Jamie Lee Curtis Instagramja)