Jamie Lee Curtis Mátészalkán kereste a családi gyökereit

Jamie Lee Curtis: Sokkal több dolog kiderült, mint amennyit eddig tudni lehetett.

2021. június 9., 12:05

Szerző:

Eredetileg egyórás lett volna a vizit – nem annyi lett. Aki találkozott vele, csak titokban tehette, legfeljebb egynapos negatív teszttel.
Mint az Infostart is megírta, vasárnap egyszer csak megjelent Mátészalkán az épp Magyarországon forgató Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya. A művész Hanusi Péter polgármester meghívására, magánlátogatásra érkezett Szatmárba, ahonnan nagyszülei Amerikába indultak annak idején – írta az Infostart.hu.

A polgármester a TV2-nek nyilatkozva kicsit bővebben is beszélt a látogatásról, amelyet február óta szerveztek.

„A színésznő egyből érdeklődést mutatott az információk szerint, így talán ez volt az első olyan momentum, amikor kicsit mélyebben kezdett el foglalkozni a múltjával, a családi gyökereivel”

– mondta a polgármester.

A látogatást szigorú korlátozások mellett lehetett csak megszervezni, titoktartás kellett, hogy övezze, rögzítették, hányan lehettek vele, a fényképezés rendjét is beosztották, minden „kontaktnak” 24 óránál nem régebbi covidteszttel kellett rendelkeznie.

Eredetileg egy órát töltött volna Mátészalkán, de mivel jól érezte magát, három órát is ott töltött. A zsinagógában, ahová szintén betért, felvetette, hogy csináljanak egy alapítványt, amelyhez a nevét is adja – olvasható a Ripost összefoglalójában.

(Kiemelt kép: Hanusi Péter Facebook-oldala)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.