Íme 5 hazai, ismert nő, aki megmutatta az Instagramon, hogy megy nekik a jóga

Van, aki körül a kutyái sündörögnek közben, más félmeztelenül gyakorol.

2021. szeptember 19., 08:14

Szerző:

„Vannak dolgok, amiket megbántam, amiket másképp csinálnék az életben, de egyetlen percet sem adnék oda, amit sporttal, tánccal, jógával, kirándulással, mozgással töltöttem”

– írja második, lakóautófelújítós Instagramján Jordán Adél. A 41 éves színésznőnek a héten volt a születésnapja, és többek között jógával ünnepelt, ezért talán érdekes lehet megnézni néhány hazai hírességet, aki szívesen tartja karban magát ezzel a testgyakorlási formával. Alább 5 hazai, széles körben ismert instagramozót mutatunk jógázás közben, hátha lesz, aki számára inspirációul szolgál az összeállítás egy kis mozgáshoz!

Jordán Adél

Jordán Adél nemrég nagy visszhangot keltett az Elle-címlappal, amin szerelmével, Székely Krisztával láthatóak. Szeptember 14-én volt a színésznő születésnapja, és kedvesétől egy hatalmas csokor virágot kapott, erről is van poszt, itt. De alább a szabadtéri, szülinapi jógába lehet belepillantani két videó segítségével: az egyiken két kutya sündörög a színésznő körül.

Horváth Éva

Horváth Éva Instagramján 2019-ig vissza kell görgetni a legutóbbi jógázós posztig. A most 42 éves modell-műsorvezető akkor éppen Balin volt, és jógázással indította a reggelt, kisfia pedig csinálta utána a pózokat. Horváth Évának jelenleg valószínűleg nincs túl sok ideje a jógára, mert néhány héttel ezelőtt született meg a második kisfia. A médiaszemélyiség a szoptatással kapcsolatban több érdekeset is posztolt azóta, erről ide kattintva lehet többet olvasni.

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea egy rendkívül sportos személyiség, nem véletlenül szerepelt az Exatlonban először játékosként, majd riporterként. A 2016-os Miss Hungary tornászmúlttal rendelkezik, így ha nem is gyakorolja a jógát rendszeresen, szemlátomást egyáltalán nem esik nehezére egy-egy póz bemutatása.

Catherine Dederick

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick lánya Mardoll néven énekel és szerepel a közösségi médiában. Szerepel ő azonban az RTL-en futó Survivor című túlélőshow-ban is, itt azonban a polgári nevén. Nos, Catherine Dederick tavaly a jógának egy speciális változatát próbálta ki és erről posztolt emlékezetes képeket. Az akrojóga az akrobatikus jógát jelenti, ezt általában párban és felöltözve szokás gyakorolni. Dederick azonban egy olyan órát választott New Yorkban, ahol félmeztelenül megy az akrojóga.

Osvárt Andrea

Régóta jógázik Osvárt Andrea is. A 42 éves színésznőnek minden bizonnyal jól jött tavaly a Dancing With The Starsban, hogy ilyen hajlékony és erős egyszerre. Az alábbi, 2020 augusztusában publikált posztban a kézenállását lehet megtekinteni – nem semmi.

(Kiemelt kép: Jordán Adél Instagramja)