II. Erzsébet az egészségügyi problémáiról beszélt

Megy a spekuláció, ki lesz ott a közös királyi karácsonyozáson és ki nem.

2021. november 26., 10:25

Szerző:

Októbertől kezdve aggasztó hírek érkeztek II. Erzsébetről: először hogy bottal jár, majd hogy kórházba került. A brit királynő idén tavasszal töltötte be 95. életévét, és pár héttel korábban veszítette el férjét, Fülöp herceget, ezt követték egészségügyi problémái.

Nos, azt írja most a Daily Star, hogy II. Erzsébet egy bennfentes szerint most megnyugtatta a családját egészségi állapota felől. Azt mondta nekik, hogy

„sokkal jobban”

érzi most már magát, és

„alig várja”,

hogy a család újra összegyűljön majd karácsonykor. A királynő addig is a windsori kastélyban pihen, december 17. körül megy majd át Sandringhambe az ünnepekre. Általában vonaton szokott utazni, de könnyen lehet, hogy ezúttal helikopterrel viszik majd. Mindenesetre Windsorban áll már a karácsonyfa, amint azt az alábbi fotó mutatja.

A királyi családdal foglalkozó források úgy vélik, hogy a pedofilbotrányba keveredett András herceg is kapott meghívót, csakúgy, mint a család valamennyi tagja, Harry herceg és Meghan hercegné szintén, de utóbbiak részvétele nem valószínű a nagy, közös, királyi karácsonyozáson egyrészt a családon belül miattuk kialakult feszültség, másrészt a földrajzi távolság miatt. Károly herceg fiatalabbik fia és annak felesége ugyanis Kaliforniába költöztek, és nem biztos, hogy vállalják innen a repülőutat a két gyermekükkel azért, hogy a családdal együtt lehessenek.

(Kiemelt kép: a brit királyi család hivatalos Instagramja)