Hozzáment az elhunyt Dobos Attilához a menyasszonya

Teljesült Dobos Attila utolsó kívánsága.

2022. augusztus 2., 07:49

Szerző:

Hivatalosan is Dobos Attila felesége lett a szerelme, Erzsó. A legendás dalszerző idén januárban hunyt el, de már nem volt lehetősége feleségül venni a menyasszonyát. Az asszony azonban most teljesítette az utolsó kívánságát. Most kiderült, hogy sikerült elintéznie, hogy holtában mehessen hozzá Dobos Attilához. 

„Itt van nálam az a hanganyag a régi telefonomon, amin megkéri a Drágám a kezemet és én természetesen igent mondok. Reméltem, hogy ez elég bizonyíték lesz arra, hogy Tóth Mihály tiszteletes úrtól megkapjam az áldást”

 - mesélte Erzsó a Borsnak.

A lelkész végül áldását adta a frigy létrejöttére, megkaphatták az isteni áldást, ami 2020. december 30-tól a zeneszerző haláláig érvényesen köti őket össze.

„Nagyon boldog vagyok, hogy teljesíthettem az én Drágám végakaratát és egybekelhettünk, még ha sajnos ő már nem is lehetett velem. Örülök neki, hogy ezeket a felvételeket elkészítettem, mintha tudtam volna, hogy jók lesznek valamire. A lányom is nagyon boldog volt, hogy megkaptuk ezt az esélyt, és nagyon hálás vagyok a lelkész úrnak a segítségért. Nem is találok szavakat a meghatottságtól”

- mondta Dobos Attila felesége a lapnak.

Még több izgalmas hír

Fotó: Rácz-Gyuricza Dóra megmutatta a dekoltázsát

Tóth Gabi élete veszélybe került: Biztosra vettem, hogy meg fogok halni

Rémisztő felvétel: Tóth Andi egy kórházi ágyon, leszíjazva sikoltozott

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)