Horváth Éva posztolt egy poént megnagyobbodott melleiről, rögtön plasztikázásért kritizálták

Nem egy agysebészet Horváth Éva Instájának értelmezése, de van, akinek ez sem megy.

2021. szeptember 14., 09:03

Szerző:

Augusztus végén született meg Horváth Éva második kisfia, Alex, erről akkor itt adtunk hírt. A 42 éves modell-műsorvezető aztán arról a problémáról számolt be, hogy rengeteg a teje, amit szívesen elajándékozna, de ez megoldhatatlan, illetve azzal kapcsolatban is viccelt, hogy mellei mennyivel nagyobbak lettek.

„Köszönöm Alexnek, az ország legjobb plasztikai sebészének az új melleimet”

– viccel Horváth Éva az alábbi posztban, és azok kedvéért, akik nem tudják, hogy Alex az újszülött kisfia, egy kacsintva nevető szmájlival próbálja jelezni, hogy a mondatot természetesen nem kell komolyan venni.

A Bors most azt írja, hogy a poénra több reakció érkezett, de a legfurább közülük olyasvalakitől érkezett, akinek nem esett le, hogy ez egy vicc, pedig tudta, hogy Horváth Éva nemrég szült.

„Valóban a mellplasztika a legfontosabb szülés után? Gratulálok!”

Horváth Éva erre azt válaszolta az illetőnek, hogy „Úristen... bocsi, sírnom kell”, amire a kommentelő még egyszer visszavágott:

 „Nem kell azért sírnod, de ha jól esik… Jó, hogy egyebet nem posztolsz. Mert valóban fontos, hogy a műhelyek falán lógó fotódon finoman szólva csámcsogjanak a férfiak. Ez ám a karrier! Sok sikert, 2 gyermekes anyuka!”

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)