Heti horoszkóp, 2021. december 13-19.: a Bak gyökeresen változtatni fog az életén, az Oroszlánra rátalál a szerelem

Íme, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint!

2021. december 13., 00:00

Szerző:

Az Ikrek telihold telesen új megvilágításba helyez sok mindent a csillagjegyek számára. Mutatjuk a heti horoszkópot!

Kos (03.21 - 04.19)

Még a szokásoshoz képest is meggondolatlan és hirtelen lehet a héten. Szinte végig úgy érezheti, hogy mennie kell, egyszerűen nem bír várni, nem bír egy helyben megmaradni sem. Mivel az év vége közeledtével minden belassul, nem tud úgy haladni, ahogy szeretne, és ez okoz majd némi feszültséget.

Bika (04.20 - 05.20)

Már minden idegszálával az év végi szabadságra koncentrál, fejben már elengedte a munkát és minden kötelezettséget. Épp ezért kifejezetten kiboríthatja, hogy pont most esik be egy fontos projekt, ami nem várhat januárig. Sajnos a héten még teljesítenie kell!

Ikrek (05.21 - 06.21)

A héten az érzelmek kerülnek előtérbe, kifejezetten nyugodt, romantikus, meghitt napok várnak önre. A békítő szerepe is önre hárul, egy régóta húzódó konfliktust sikerül elsimítania két szerette között, ami különösen megnyugtatja az ünnepek előtt.

Rák (06.22 - 07.22)

Ami az ön fejében van, az nem biztos, hogy egyezik azzal, amit más gondol vagy érez. Például a párja, a családja, a barátai... A héten rengeteg ilyen felismerésben lesz része! Ha szeretne valamit, mostantól ne csak álmodozzon róla, főként ne várja el, hogy kitalálják, hanem asszertíven kommunikáljon róla. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Próbálja meg ezen a héten letudni minden munkáját, hogy utána már tényleg csakis az ünnepekre tudon koncentrálni. A családának, párjának ugyanis nagyobb szüksége van önre, mint valaha, és ez fordítva is igaz! Ha még keresi a párját, a legváratlanabb pillanatban és helyen ismerkedhet meg valakivel.

Szűz (08.23 - 09.22)

Fontos döntést kell meghoznia a héten, méghozzá a magánéletében. Nem lesz egyszerű az elhatározás, de a párja mindenben támogatni fogja. Bízzon benne, avassa be minden részletbe, mert óriási segítség, hogy nem egyedül kell ezt a terhet cipelnie.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Lazán és kellemesen indul a hete, de csütörtök magasságában egy rakás munka szakad a nyakába. Annyi dolga lesz hirtelen, hogy valószínűleg nem tud végezni vele két nap alatt, ezért bőven jut belőle hétvégére is. Épp ezért próbálja a magánéleti teendőit hét elején letudni.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Az elmúlt hetekben halogatott egy-két fontos feladatot, de már nem tudja tovább tolni ezeket, viszont még most sincs hozzájuk semmi kedve, ezért nagyon lehangolt és kedvtelen lehet. Ha viszont végre rászánja magát, felszabadul és végre a karácsonyra tud koncentrálni.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Az Ikrek telihold segít tisztázni sok félreértést és problémát a párkapcsolatában, így végre nyugodtan és teljesen egymásrahangolódva vághatnak neki az ünnepi készülődésnek. A munkahelyén viszont szükség lesz a keményebb énjére, ki kell majd állnia magáért, nem is egyszer...

Bak (12.22 - 01.19)

Ritkán érzi ezt, de most elsöprő lesz a felismerés, hogy valamit gyökeresen szeretne megváltoztatni az életében. Lehet, hogy ezt a külseje, az otthona vagy a karrierje kapcsán gondolja, de mindenképp érdemes meglépnie, ráadásul mielőbb!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ez egy remek időszak arra, hogy építse a karrierjét, szakmai kapcsolatokat és fontos ismerősöket szerezzen. Ezért bevállal néhány céges rendezvényt, extra túlórát, de ezeket most kivételesen még élvezni is fogja.

Halak (02.19 - 03.20)

A munka terén nagy ambíciói vannak, hatalmas célokat tűzött ki maga elé már az év végére is. A magánéletében is jól alakulnak a dolgok, a párkapcsolata még sosem volt ilyen harmonikus és idilli. Épp ezért nem lesz könnyű dolga, hogy megtalálja az egyensúlyt, főleg hét elején...

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajon ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)