Harry herceg vallomása: 25 embert ölt meg

Harry herceg kendőzetlen őszinteséggel mesél az új könyvében. 

2023. január 6., 09:23

Szerző:

Harry herceg önéletrajzi könyve hatalmas botrányt kavar: beszámolt arról is, hogy Vilmos herceg egyszer annyira feldühödött, hogy fellökte, de azt is állítja, hogy a fivére és Katalin hercegné miatt viselt náci jelmezt 2005-ben. A sussexi herceg arra az időszakra is visszaemlékezett, amikor Afganisztánban szolgált.

A hvg.hu is beszámol róla, hogy Harry herceg 2012-től egy éven helikopterpilótaként teljesített szolgálatot, ebben az időszakban több embert is megölt. A herceg elárulta, hogy nem emberként, hanem sakkbábuként gondolt azokra, akiknek az életét kioltotta.

„Amikor azon kaptam magam, hogy elmerülök a harc forgatagában, nem gondoltam úgy arra a 25-re akit megöltem, mint emberekre. Ezek sakkbábuk voltak, amiket leütöttek a tábláról, a rossz embereket pedig kiiktatták, mielőtt megölhették volna a jókat”

- idézte a BBC Harry herceget.

Meghan Markle és Harry herceg 6 részes dokumentumsorozata nagy port kavart 2022 decemberében. Január 10-én Spare címmel megjelenik Harry herceg önéletrajzi könyve is, amiben szintén olyan titkokról rántja le a leplet, amin valószínűleg a királyi család többi tagja is meg fog botránkozni.