Botrány: Harry herceg állítja, hogy Vilmos herceg a földre lökte egy vita hevében és miatta viselt náci jelmezt is

Harry herceg elképesztő dolgokat állít Vilmos hercegről az új könyvében.

2023. január 5., 08:59

Szerző:

Múlt hónapban óriási botrányt kavart Harry herceg és Meghan Markle 6 részes Netflix dokumentumsorozata. A sussexi herceg már akkor is állított olyan dolgokat, hogy a Megxit találkozón a bátyja üvöltözött vele, ő pedig tényleg megijedt, de most a Spare című önéletrajzi könyvében még több titokról rántotta le a leplet. 

Az eset állítólag Harry herceg londoni otthonában történt 2019-ben, mert Vilmos herceg gorombának és durvának nevezte Meghan Markle-t. Harry herceg próbálta megvédeni a feleségét, de azt állítja, hogy a fivére egyszer csak nekiugrott. 

„Minden olyan gyorsan történt. Nagyon gyorsan. Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat, ezután a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami a hátam alatt megrepedt, a darabok belém vágtak. Egy pillanatig kábultan feküdtem ott, aztán felálltam, és szóltam neki, hogy tűnjön el” 

- írja a könyvében Harry herceg, aki hozzátette, hogy Vilmos herceg azt kérte tőle, hogy üssön vissza, de nem tette. 

Vilmos herceg az öccse állításai szerint ezután bocsánatot kért, valamint azt mondta neki, hogy Meghan Markle-nek erről nem kell tudnia. Harry herceg ekkor visszakérdezett, hogy arról nem kell-e tudnia, hogy Vilmos megtámadta őt, mire a következő válasz érkezett:

„Nem támadtam rád, Harold”

- mondta Vilmos herceg.

Harry herceg elmondta, hogy nem mondta el azonnal a történteket a feleségének, de Meghan Markle később észrevette a zúzódásokat a hátán. A sussexi herceg először a terapeutájának beszélt a történtekről. 

Harry herceg arra is kitért, hogy a 2005-ös botrányos náci jelmezére Vilmos herceg mondta rá az igent. A Netflix dokumentumsorozatban a kétgyermekes édesapa elmondta, hogy a mai napig bánja, ami történt, de most az új könyvében azt állítja, hogy felhívta Katalin hercegnét és Vilmos herceget a buli előtt, akik azt mondták, hogy a náci egyenruhában jelenjen meg. Az ominózus bulira Vilmos herceg oroszlánnak öltözött - írja a Page Six.

Harry Katalin és Vilmos előtt is felpróbálta a jelmezét: 

„Mindketten nevettek. Rosszabb, mint Willy kezeslábasa! Sokkal viccesebb! Ami, még egyszer mondom, a lényeg volt.”

(Kiemelt kép: Shutterstock)