G.w.M nyilatkozott Csutival való viszályáról

G.w.M elmondta, mit gondol Azahriah-ról, illetve azt is, milyen a viszonya szerelme exférjével, Szabó András Csutival.

2022. július 27., 08:06

Szerző:

G.w.M interjút adott az Ábrahám Róbert Vlog nevű YouTube-csatornán, és a beszélgetésben szóba kerül egyrészt Azahriah, akivel a rapper azért került viszályba, mert a zenész vloggerként videót publikált G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatáról. A rapper megkérte a palacsintafesztiválos szexvideóval elhíresült zenészt, hogy vegye le a videót, de Azahriah nem vette le. Így aztán G.w.M most a következőképpen fogalmaz róla:

„nagyon tehetséges, tényleg borzalmasan jó. De egy kis computerkukac görcs egyébként emberileg.”

G.w.M többek között a „hugyos” jelzőt is használja a húsz éves médiaszemélyiségre, aki szerinte még nem elég érett-tapasztalt ahhoz, hogy gyerekeket nevelő kollégáiról mondjon véleményt.

Sokkal kevésbé fogalmaz keményen G.w.M azonban Szabó András Csutival kapcsolatban, aki a rapper mostani párjának, Kulcsár Edinának volt a férje tavaly év végi szakításukig.

„Én erről soha nem nyilatkoztam. Ebből nagyon kimaradtam. Az, hogy erről kijött bármilyen cikk, nem az én művem volt. Teljesen elszigeteltem magam és ezt tartom továbbra is, viszont azt ki tudom neked jelenteni – és akkor most itt nyilatkozom –, hogy egészséges, jó viszony van köztem és Csuti között. Nincsenek ellentétek, normalizálódtak a dolgaink”

– idézi a Bors című lap G.w.M szavait a teljes egészében szerda estétől megtekinthető interjúból.

G.w.M emlékezetes megnyilvánulásai

G.w.M kifakadt az újabb kritika után: Ezúton is küldöm a csókom az irigy kutyáknak

Kulcsár Edina és G.w.M Insta-élő veszekedése: A rák egye ki a szemed!

Kulcsár Edináék hatalmasat ünnepeltek, íme, G.w.M milyen meglepetéssel készült

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)