G.w.M és Kulcsár Edina megint megkapták: kevesebb idejük volt a kutyájukra a kisbaba és a koncertek miatt

G.w.M és Kulcsár Edina védelmére kelt a kutya oktatója.

2023. július 12., 10:46

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M már akkor kaptak kritikákat, amikor a rapper meglehetősen rendhagyó módon döntött úgy, hogy akkor ők most kutyát szeretnének.

A kommentelők között sokan úgy érezték, a házaspár életébe most aligha férhet bele egy kiskutya, és az aggodalmak beigazolódni látszottak, amikor a napokban Kulcsár Edina egy Instasztorit posztolt arról, milyen rendetlenséget csinált a háziállat az udvaron. Az eset után újra érkeztek a negatív kommentek.

A Jin névre hallgató eb közben jár kutyaiskolába is, és az oktató érezte úgy, hogy ezek után nyilatkozik a Bors című lapnak arról, mi a helyzet G.wM-ék kutyájával. Többek között a következőket mondta, figyelmeztetve arra, hogy ez a viselkedés egy kölyökkutyánál teljesen normális:

„mindenki tudna többet foglalkozni a saját kedvencével, még én is, ezért könnyű dobálózni ezekkel a szavakkal. A lényeg viszont az, hogy Edinával és Márkkal azóta dolgozom együtt, hogy elhozták Jint. Tény, hogy mostanában kevesebb idejük volt a kisbaba és a koncertek miatt, de azt ki merem jelenteni, hogy eleget foglalkoznak a kedvencükkel.”

Itt egy közös kép a trénerről, a kutyáról és G.w.M-ről.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)