Visszatér Gundel Takács Gábor

Folytatódik a Géniusz, az ATV díjnyertes vetélkedője. Gundel Takács Gábor visszatér. 

2022. szeptember 1., 13:22

Szerző:

A Géniusz a legnehezebb tudásharc, ami Magyarországon képernyőre került. A produkció nagy siker volt a nézők és a kritikusok körében is, így nem meglepő, hogy 2021-ben ez a műsor lett az „Év vetélkedője” a Televíziós Újságírók Díja gálán. A kvíz ősszel folytatódik az ATV-n, a műsorvezető pedig ismét Gundel Takács Gábor lesz. Újra ringbe szállnak rutinos játékosok, és lesznek olyanok is, akik számára ez lesz az első televíziós megmérettetés. Izgalmakban és fordulatokban gazdag évad vár a nézőkre. A Géniusz szeptember 18-tól minden vasárnap 20.25-től dupla résszel látható az ATV-n, rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

„Tavaly nagy izgalommal vártuk, hogy egy saját fejlesztésű tudásalapú kvízt hogyan fogadnak majd a nézők. Egyértelműen kiderült, hogy az ilyen típusú műsoroknak van kultúrája és közönsége. Sok üzenetet kaptam, hogy a nyári ismétléskor nézték vissza a műsort és váltak rajongóvá.  Az idei évadról annyit elárulhatok, hogy a már ismert kvíz zsenik mellett új, hatalmas tudású játékosokból sem lesz hiány”

- mondta Gundel Takács Gábor.

„Az ATV számára fontos célkitűzés, hogy minőségi szórakoztatást nyújtson a nézőknek. A Géniusz első évadának hatalmas sikere visszaigazolás volt számunkra, hogy van igény a nívós, nagyszabású produkciókra. A kiemelkedő nézettség mellett nagy öröm volt a szakmai elismerés is. Látva az első felvételeket, nem lesz rosszabb a folytatás sem, sőt”

– árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A Géniusz vetélkedő szeptember 18-tól látható újra az ATV képernyőjén minden vasárnap este 20.25-től rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

A legizgalmasabb hírek 

Fotó - Rúzsa Magdiba csúnyán beleálltak a kommentelők, amiért szétnyílt hasfallal koncertezik

Fotó: Tóth Andi és Marics Peti esküvőről posztoltak

Kiderült, kivel költözött össze Joshi Bharat, miután eladta a százmilliós házát

(Kiemelt kép: ATV)