Gombos Edina vallomása: A férjem nagyon szeretne harmadik gyereket

A családjáról mesélt Gombos Edina.

2022. április 12., 08:45

Szerző:

Gombos Edina és családja 2015-ben hagyták hátra Magyarországot, hogy a napsütötte Floridába költözzenek. Az egykoron népszerű műsorvezető azóta sem bánta meg a döntését, habár a Magyarországon élő családja természetesen hiányzik neki, de kifejezetten honvágya nincsen. Sőt még az sem kizárt, hogy Gombos Edina és a férje, Alberto a nyugdíjas éveikre hazatelepüljenek, ám előtte még szeretnék ha a gyerekeik rengeteg tudást és élményt szereznének a tengerentúlon. Sőt az is kiderült, hogy a tévés férje, egy harmadik babára is vágyna.

„A férjem nagyon szeretne harmadik gyereket, de én már nem igazán hajlok rá. A szülői feladatok ellátása mellett most sem egyszerű szabadidőhöz jutni, és ha újra babáznék, erre még kevesebb lehetőségem lenne. Imádunk a gyerekekkel utazni, de hiányzik az az időszak, amikor még kettesben jártuk a világot, és csak egymásra figyeltünk”

- mesélte Gombos Edina a Meglepetés magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

A TV2 egykori műsorvezetője a gyermekeiről is mesélt. Míg nagylánya, Miranda már a kamaszkorba lépett, fia Matteo az első osztályt kezdte. Gombos Edina elárulta, hogy a lánya most egy kicsit nehezebben kezelhető, szétszórt, de közben nagyon kreatív és tudáséhes. A kisfia pedig jóval szelídebb és érzékenyebb. A sztár azt is elárulta, hogy miért szereti a kinti életüket.

„Nem hiányzik, hogy újra szem előtt legyek, mint amikor otthon a médiában dolgoztam. Élvezem a gyönyörű trópusi környezetet és azt, hogy kisvárosi családként élünk, nyugodt körülmények között. Fürdünk az óceánban, naplementét nézünk az Everglades Nemzeti Parkban, grillezünk a kertünkben, ami egy tóra néz. Ez az, ami igazán feltölt. Nem vágyunk hatalmas dolgokra, csak boldogok akarunk lenni. Ez sikerült, de sok áldozatot hoztunk érte”

- nyilatkozta Gombos Edina.

Még több Gombos Edina Floridából

Gombos Edina bevallotta, beszélnek-e még magyarul Amerikában nevelkedő gyermekei

Gombos Edina elbúcsúztatta édesanyját

Gombos Edinát gyilkossági ügyben hívták be a bíróságra az USA-ban

(Kiemelt kép: Gombos Edina Instagramja)