Debreczeni Zita megható ígéretet kapott a férjétől a gyerekvállalás előtt

Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke született meg idén, az apuka a témával kapcsolatban megható nyilatkozatot adott.

2023. július 26., 13:42

Szerző:

Debreczeni Zita, vagyis férjezett nevén Annoni Zita egy gyönyörű ígéretet kapott a férjétől még évekkel ezelőtt. Az ígéretről maga a férj-apuka beszélt, mivel Gianni Annoni adott interjút a Hot! magazinnak – a beszélgetés a legújabb számban, illetve a Bors weboldalán olvasható.

A gasztrocelebként is ismert étterem-tulajdonos, Gianni Annoni a következőket mondja a gyermekeik megszületéséhez vezető útról, illetve a gyereknevelésről:

„nincs biztos recept a gyereknevelésre, de mintát kell adni, abban hiszek. A párod fontossága, az odafordulás felé – ezt látják a gyerekek. Nehéz úton haladtunk végig Zitával, míg szülők lehettünk, de előre biztosítottam őt, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk.”

Az 52 éves médiaszemélyiség bizonyos kritikákra is reagál a következőkkel:

„egyesek szerint későn váltunk szülőkké, de ezt nem érzem. Egy középkorú férfi már rendelkezik egzisztenciával, nem kell éjjel-nappal dolgoznia, viszont még van energiája, amit a családjára fordíthat. Mindketten túl voltunk a bulizós korszakunkon, és a családalapítás motoszkált a fejünkben. A nagymamám egykor megtanított varrni, vasalni, meg persze főzni, hogy mindent tudjak, és képes legyek támogatni a társamat – nem helyettesíteni, hanem kiegészíteni.”

Még egy érdekesség az interjúból, ez az olasz-magyar kétnyelvű család életével kapcsolatos. Gianni Annoni azt mondja, nagyobbik kisfia jobban tud magyarul, mint olaszul:

„Gianfi most jobban tud magyarul, mint olaszul, de a rokonokkal gyakorolhatott. Itthon vegyesen szólunk hozzájuk, de a nagyobbik fiam cseles: azt kérdezte, miért beszélek hozzá olaszul, hiszen amikor az anyukájával beszélek, látja, hogy értek magyarul. A gyerekek roppant okosak, csak mi szoktuk ezt olykor figyelmen kívül hagyni. Zita nem nagyon tud olaszul, bár sokat ért, és azért le tud teremteni, ha nagyon akar.”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)