Ritka pillanat: Geszti Péter megmutatta a feleségét, Ditz Editet

Sőt, nemhogy megmutatta, egyenesen meg is interjúvolta! Itt az új videó Geszti Pétertől.

2023. március 28., 10:31

Szerző:

Geszti Péter hónapok óta Friderikusz Sándor YouTube-csatornáján vezet videósorozatot. A következő részben egy különlegességre kerül majd sor: ritkán látott feleségét, Ditz Editet fogja meginterjúvolni.

Geszti Péter a következőket írja a fenti képhez:

„bevallom, nem gondoltam, hogy valaha sor kerül erre, de most kamerák elé ülünk feleségemmel, Ditz Edittel, hogy nyilvánosan beszélgessünk 17 éves együttélésünk eddig nem nyilvános részleteiről. A GESZTI+ podcast következő részében arra keressük a választ Edittel, hogy hogyan kell jól szeretni? Az ötlet persze Friderikusz Sándortól jött.”

A csütörtök estétől megtekinthető beszélgetésből beharangozóképpen az alábbi részleteket tették közzé.

Geszti Péter első felesége Gryllus Dorka színésznő volt, akivel 5 év után 2006-ban váltak el. A médiaszemélyiség aztán 2008-ban házasodott össze Ditz Edittel, két gyermeket nevelnek együtt.

(Kiemelt kép: Geszti Péter Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.