Gesztesi Károly volt felesége Csarnóy Zsuzsa őszinte vallomást tett: „Azt hittem, ez egy életre szóló szerelem”

Gesztesi Károly volt felesége, Csarnóy Zsuzsa a házasságukról nyilatkozott. 

2023. október 4., 10:18

Szerző:

Gesztesi Károly volt felesége, Csarnóy Zsuzsa kivételt tett. A Drága örökösök Valiját alakító színésznő elárulta, hogyan szerettek egymásba a 2020 januárjában elhunyt színésszel, valamint azt is elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy váljanak el. 

Kiderült, hogy a színésznő és Gesztesi Károly osztálytársak voltak a főiskolán. 

„A legjobb barátok voltunk. Nagyon megsérültem lelkileg egy tragikus szerelemben, s Karcsi fogott nyakon... A szeretete olyan erőt adott, hogy azt hittem, ez egy életre szóló szerelem. Összekevertem az érzéseimet. Negyedéven házasodtunk össze”

– mesélte Csarnóy Zsuzsa a hot! magazinnak

A színésznő volt az, aki végül mégis úgy döntött, hogy váljanak el Gesztesi Károllyal, mert úgy érezte, hogy a férje megérdemel valakit, aki nem csupán barátként tekint rá. 

„Öt év házasság után... igen. Fantasztikus dolgokat csináltunk együtt. Az első színházat, a Tháliát, az első gyerek, Máté születését, az első házépítést. De én úgy éreztem, Karcsi egy fantasztikus férfi, aki megérdemli, hogy teljes nőiességgel szeressék, ne csak barátként. A barátság örök volt köztünk, az édesanyja nagyon szeretett, szinte az anyukám volt. Ők a családom a mai napig. Máté pedig azt láthatta, hogy az édesapjával szeretjük egymást akkor is, ha új fejezet van az életünkben" 

– mondta a színésznő.

(Kiemelt kép: DFP - Máté Krisztián)