Galambos Lajos kórházba került, majd újabb csapás érte: Mintha az életemet vették volna el

Galambos Lajos most először nyilatkozott azután, hogy kedden elvitte a mentő.

2023. március 3., 07:43

Szerző:

Galambos Lajosról egy nappal ezelőtt érkezett az aggasztó hír, hogy súlyos rosszullét miatt mentőt kellett hozzá hívni. Most kiderült, hogy a tatabányai kórházba vitték be, ahonnan azóta már kiengedték, és a Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitás most nyilatkozott is a Blikknek. Többek között elmesélte, hogy pontosan mi történt:

„olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy [éppen jelen levő rokonom] mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám.”

Hát így került újra kórházba Galambos Lajos, aki arról számolt be, hogy az intézményben újabb rossz hír várta:

„a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen humorosan, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, olyan, mintha az életemet vették volna el...”

Sőt, az interjúban Galambos Lajos még egy rossz hírről beszámol: magánnyomozót fogadott, aki kiderítette, ki szivárogtat róla információkat a sajtónak, és kiderült, hogy stábjának egy olyan tagja az, akivel már évtizedek óta együtt dolgozik. Galambos Lajosnak egyébként az utóbbi időben nemcsak magánnyomozóra, hanem biztonsági őrökre is szüksége lett. Az ezzel kapcsolatos sztorit a kapcsolódó linkek között találja alább.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)