Frabato: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egymásnak lettek teremtve

Az ősi mágus szerint tartós és boldog házasság vár a párra.

2021. július 13., 16:46

Szerző:

Egy ország találgatja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea vajon milyen hatalmas esküvő keretei között fogja kimondani a boldogító igent. Megkérdeztük az ősi mágust, Frabatót, hogy megérzései, jóslata alapján mennyire lesz hosszú életű ez a frigy. Jövendölése szerint tartós és boldog házasság vár a párra!

„Az emberek 7 évente életciklust váltanak. Ami azt jelenti, hogy minden 7. évben az élet más és más területén kell helyt állniuk. Ez párkapcsolati téren fokozottan igaz. Szokták mondani, hogy minden 7. év nehéz egy házasságban, ez is az életciklusváltás miatt van. Vagyis az ember a 35., 42., 49., 56., 63., évében, és így tovább, minden 7. évben megújul”

– kezdte az elemzést Frabato, majd hozzátette, Várkonyi Andrea épp egy ilyen ciklusváltás után vetett véget előző párkapcsolatának.

„Andrea és Lőrinc házassága az életciklusuk és a horoszkópjuk szerint is sikeres lesz. Lőrinchez egy olyan társ való, aki 7–10 évvel fiatalabb nála, és akinek passzol a horoszkópja az ő Halak jegyéhez, amihez Andrea életkora és Skorpió horoszkópja tökéletesen stimmel. A számok és a csillagjegyük alapján tehát biztos, hogy a következő 7 évben boldogságban és jól fognak élni együtt.”

– fejezte be a mágus.

A pszichológia is foglalkozik az életszakaszok elemzésével, és az egyes életszakaszokhoz társuló problémákkal. Ez alapján 35 és 42 éves kor között egy új élet kezdődik az ember számára, amikor tanul az előző időszakban elkövetett hibáiból, ilyenkor felértékelődik a család szerepe, az elvált emberek új szerelmet keresnek, akivel valóban boldog családi életet szeretnének élni. Ezután 42 és 49 éves kor között eljön a siker időszaka. Ekkorra már a boldog házasság és a kiegyensúlyozott családi élet, a biztonságos anyagi lét a cél. Így vélhetően igaz ez Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolatára is.

(Kiemelt kép: Máthé Zoltán / MTI / Várkonyi Andrea hivatalos oldala)