Szórakoztató filmek vasárnap estére

Élvezze a pihenést vasárnap este is a tévék színes filmválasztékával. 

2021. december 19., 15:54

Szerző:

Vasárnap a romantikus és az akciódús filmeké lesz a főszerep, így olyan alkotások mellett élvezhetjük a hétvége utolsó estéjét mint a Két hét múlva örökké, vagy a Tolvajtempó

Két hét múlva örökké

Viasat3, 23:20 

George egy ingatlanfejlesztő cég vezetője, milliomos, aki „másodállásban” egyébként egy ravasz nőcsábász, ugyanis a vállalat kolleganőit viszi ágyba. Egy nap Lucyt, a Harvardon végzett, okos, tehetséges ügyvédnőt felveszik a céghez, de George miatt hamar beadja a felmondását, ugyanis rájön, hogy a férfinek valójában egy tanácsadóra van szüksége, aki az élet minden területén terelgeti őt. Lucy ezt nem akarja vállalni, de valah3ogy olyan, mintha egymásnak lettek volna teremtve. A Hugh Grant és Sandra Bullock főszereplésével készült romantikus vígjátékkal garantált a nevetés és a kikapcsolódás.

Hat nap, hét éjszaka

Cool, 21:10 

Frank egy álomnyaralással lepi meg kedvesét, Robint a Csendes-Óceán déli részén fekvő Makatea szigetén. Robin egy New York-i divatlapnál dolgozik, és főnöke megkéri, szakítsa meg a nyaralását és repüljön át Tahitire egy fotózást felügyelni. Robin felbéreli Quinnt, aki egy kisrepülő barátságtalan pilótája, hogy vigye el őt, neki persze semmi kedve hozzá, de jó pénzért elvállalja a szállítást. Viharba kerülnek, lezuhannak a géppel egy lakatlan szigeten, ahol aztán nem várt kalamajkába keverednek.

A Wall Street farkasa

Prime, 21:00 

A Leonardo DiCaprio által megformált Jordan Belfort egy fiatal, kezdetben becsületes tőzsdeügynök, de hamar a pénz rabjává válik és 26 éves korára már egy egész brókercég tulajdonosa lesz. Természetesen az idáig vezető úton nem veti meg az illegális ügyleteket, a drogot és a könnyű nőket. Minél több pénze van, annál többet szeretne még. Ez munkamódszer persze felkelti az FBI figyelmét is, nem kell sok idő és az egész bróker falka nyomában állnak.

Tolvajtempó

Film+, 20:30 

Memphis a szakmája legjobbja, ugyanis profi autótolvaj, nincs olyan gép, amit ne tudna elkötni. Egy nap a testvére bajba keveredik, elkapja a maffia, Memphis pedig egyetlen módon mentheti meg az életét: egyetlen éjszaka alatt el kell lopnia ötven luxusautót. A feladat szinte lehetetlen, de a csapatával kénytelek megpróbálni, ha még élve akarják viszontlátni a srácot. Nem elég, hogy a maffiának időre kell leszállítani a járgányokat, de még a zsaruk is rászállnak a csapatra.

Van Helsing

Mozi+ 21:25 

Ha valakinek segítségre van szüksége a Gonosz ellen, egy vatikáni titkos szervezet Van Helsinget küldi, aki nem riad senkitől és semmitől. Legújabb feladata során Erdélybe kell utaznia, hogy Anna hercegnővel az oldalán szálljon szembe Drakula gróffal, a Farkasemberrel és Frankenstein szörnyetegével. Anna felmenői fogadalmat tettek, hogy megölik a grófot, és mivel ő az utolsó élő családtag, csak ő teheti ezt meg, megmentve szeretteit az örök kárhozattól.

(Kiemelt kép: Shutterstock)