5 film a tökéletes szombat estéhez

Ma biztosan nem fog unatkozni, ha egy filmre vágyik és bekapcsolja tévét. 

2021. december 11., 14:39

Szerző:

A szombati program igazán kerek lehet, ha egy kellemes filmmel zárjuk a napot. Szerencsés, hogy a tévécsatornák mai kínálata annyira színes, hogy bárki találhat magának kedvére való filmet, ha éppen a Netflix nem elérhető opció. 

A nagy Gatsby

RTL Klub, 22:50

A húszas évek Amerikáját a laza erkölcs és a lehetőségek végtelen tárháza jellemezte. Nick New Yorkba utazik, egy kicsi, öreg lakást bérel magának. A szomszédság folyton partizó újgazdagokból áll, így ismerkedik meg a különc Jay Gatsbyvel. Gatsby egyetlen célja visszaszerezni fiatalkori szerelmét, Daisyt, aki már férjhez ment időközben. A terve nem úgy alakul, ahogy szerette volna, Nick pedig az első sorból nézheti végig a gazdagok fényűző életének összeomlását, teljes érzelmi kiüresedésüket.

Bérhaverok

Viasat3, 23:30 

Doug egy szerencsétlen pasi, aki épp készül feleségül venni kedvesét. Boldog esküvőről álmodik, azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, de persze nincs egy sem. A menyasszony családja lenyűgözéséhez minden apró részletnek tökéletesnek kell lennie, így Doug Jimmy cégétől kér segítséget, ami pont ilyen balfácánokra specializálódott. Jimmy beszervezi a baráti sereget, ám a menyegző nem a tervek szerint alakul.

Wasabi – Mar, mint a mustár

Prime, 19:00 

Hubert egy kőkemény rendőrfőnök, módszerei már-már brutálisak, de kétségtelenül hatékonyak. Egy eldurvult eset után felettese kényszerpihenőre küldi, ekkor kap egy hívást Japánból, ahol egykori szerelme rejtélyes módon elhunyt, a hagyatékot pedig csak személyesen veheti át. Így hát elutazik Tokióba, hogy átvegye az örökséget, de nem erre számított. Ráadásul a japán maffiának is lesz egy-két szava a dolgokhoz.

Valentin nap

RTL 2, 18:25 

A Valentin-napot lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy biztos, a szerelem áll a középpontban. Új kapcsolatok születnek, eljegyzések, szakítások történnek, mások újra összejönnek. Reed, Morley, Julia, Holden, Harrison, Grace, Kara, Kate és a többiek tudnának erről mesélni, de inkább dőljön hátra és nézze meg, hogyan boldogulnak a szerelmi életükben az imént említettek.

Úszó erőd

Super TV2, 21:00 

Casey Ryback nem egy egyszerű szakács. Egykor Vietnamban és a Közel-Keleten szolgált a hadseregben, manapság azonban a USS Missouri csatahajón főz. Hamarosan fordul a kocka, és újra kénytelen harcba szállni az ellenséggel, ugyanis a hajót terroristák támadják meg, akik a fedélzeten található nukleáris fegyverekre pályáznak. Rybackre marad a piszkos munka, hogy megmentse az embereket egy nukleáris háborútól.

(Kiemelt kép: Shutterstock)