A Fidesz kampányszlogenje tűnik fel váratlanul egy új thriller előzetesében

Ki gondolta volna, hogy Chris Pine-tól is hallani fogjuk a Fidesz ezerszer sulykolt kampányszlogenjét? Íme a videó.

2022. május 3., 12:28

Szerző:

Egy véletlen, de annál szórakoztatóbb egybeesés révén egy új, amerikai film előzetesében tűnik most fel a Fidesz kampányszlogenje, amit az utóbbi időben Magyarországon annyit lehetett látni-hallani.

„Előre menjünk, ne hátra!”

– ez volt a kormánypárt fő jelmondata a választási kampányban.

Ettől nyilván teljesen függetlenül Olivia Wilde rendezett egy filmet Don't Worry Darling címmel. Az '50-es években játszódó thrillerben szerepel Florence Pugh, valamint a rendezőnő szerelme, Harry Styles is. Az alkotás premierje csak hónapok múlva lesz, de hétfőn publikálták az első beharangozót, amiből annyi derül ki, hogy a film témája valami olyasmi, hogy tökéletesnek látszó családok életének felszíne alatt egy sötét titok húzódik meg.

A Florence Pugh által alakított feleségnek gyanús lesz ugyanis az a cég vagy szervezet, ahol a férje dolgozik, és sokkoló felfedezéseket tesz ezzel kapcsolatosan. A trélerben 2 perc 6 másodperc után a magyar nézők által jól ismert mondat angol megfelelője hangzik el. A szlogent ezúttal Chris Pine mondja, akiről úgy tűnik, hogy Harry Styles karakterének gonosz főnökét játssza.

„Mindenről hazudnak!”

– mondja az egyik női karakter a trélerben, majd ezután következik Chris Pine mondata.

„Nem hátra megyünk, előre nyomulunk!”

– harsogja Chris Pine mutatóujját felemelve.

A film premierjét szeptember 23-ára tervezik.

(Kiemelt kép: Don't Worry Darling/YouTube)