Felhőkarcolóból kiugorva lett öngyilkos Miss USA, közvetlenül a tragédia előtt posztolt az Instagramra

Cheslie Kryst szépségkirálynő holttestét a 60 emeletes felhőkarcoló előtt az utcán találták meg. 30 éves volt.

2022. január 31., 11:03

Szerző:

Vasárnap reggel elhunyt Cheslie Kryst szépségkirálynő, aki 2019-ben elnyerte a Miss USA címet és a Miss Universe szépségversenyen a legjobb 10 közé került. Egy felhőkarcolóból kiugorva lett öngyilkos, erősíti meg a NYPost cikke. Kryst szakmáját tekintve ügyvéd volt, de az utóbbi 3 évben a médiában is rendszeresen szerepelt műsorvezetőként-riporterként. Műsorvezetői munkájáért Emmy-díjra jelölték, tavaly novemberben például Lady Gagát interjúvolta meg a vörös szőnyegen.

Cheslie Kryst holttestét New Yorkban az otthonául szolgáló, 60 emeletes felhőkarcoló előtt találták meg az utcán. A szépségkirálynőt utoljára az épület 29. emeletén levő terasznál látták életben, az értesülések szerint egyedül volt, amikor kiugrott az épületből. Kryst a közösségi médiában röviddel halála előtt megjelentetett egy posztot, amely poszt ennek a cikknek a megjelenésekor még egy napos sem volt.

„Ez a nap hozzon neked pihenést és békét”

– írta Kryst egy vörös szív kíséretében alábbi, utolsó posztjában.

A megszólaltatott források szerint Kryst búcsúlevelet is hátrahagyott. Ebben nem részletezte tette okait, mindössze annyit írt, hogy azt szeretné, hogy édesanyja örököljön utána mindent. Az édesanya korábban maga is szépségversenyző volt. A család közleménye a következőket tartalmazza:

„elkeseredve és hatalmas szomorúsággal osztjuk meg, hogy szeretett Cheslie-nk elhunyt. Az ő ragyogó fénye, szépsége és ereje a világon mindenhol inspirált másokat.”

Amennyiben ön úgy érzi, hogy krízishelyzetben van, illetve segítségre van szüksége, kérjen segítséget: hívja a 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es ingyenes telefonszámot, illetve kattintson ide további elérhetőségekért!

(Kiemelt kép: Cheslie Kryst Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.