Fekete Dávid kérte, hogy helyezzék szabadlábra – döntött a bíróság, meddig kell börtönben maradnia

Fekete Dávid azt kérte, hogy nyomkövetővel helyezzék szabadlábra, íme, mi lett a döntés.

2022. január 5., 14:51

Szerző:

A Megasztárból ismert Fekete Dávid jelenleg előzetes letartóztatásban várja sikkasztási büntetőügyének fejleményeit, de a tavaly tavasszal bebörtönzött énekes kérvényezte, hogy nyomkövetővel helyezzék szabadlábra. Az ügyben most döntött a Győri Járásbíróság, miután megvizsgálta, hogy Fekete Dávid esetében indokolt-e még a személyi szabadság korlátozása. A férfi a gyanú szerint több mint 100 millió forint kárt okozott csalással és sikkasztással.

„A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. március 6. napjáig (két hónappal) hosszabbította meg a Megasztárból megismert énekes letartóztatását”

– írja az ügyben a Blikk, amelynek cikke további részleteket tartalmaz Fekete Dávid ügyének állásáról. A fentiek azt jelentik, hogy az énekes márciusig mindenképpen előzetes letartóztatásban marad, és ekkor minden bizonnyal újra dönt majd a bíróság a fogva tartás meghosszabbításáról.

Fekete Dávid helyzetét bonyolítja, hogy amióta börtönbe került, nem látta a gyermekeit, és a felesége, bejelentette, hogy elválik tőle, kizárólagos gyermekfelügyeleti jogot követelve – erről ide kattintva olvashat többet. Sőt, az asszony, Regina közben új párt talált, erről novemberben számoltunk be bővebben.

További hazai hírességek, akiknek büntetőügye van folyamatban:

Berki Krisztián büntetőfékezése;

Drogvádak Árpa Attilával szemben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)