Erős Antónia ruhája az RTL Híradó adása előtt nyílt szét

A múlt pénteki adás előtt kellett rögtönözniük Erős Antóniáéknak.

2022. június 23., 08:36

Szerző:

Erős Antónia a közösségi oldalán árulta el, hogy bizony a pénteki adás előtt szétnyílt a ruhája, azonban ruhacserére már nem volt lehetőség, ezért a stylistnak rögtönöznie kellene. Toman Viki tűt és cérnát ragadott, hogy összevarrhassa a ruhát. 

„Hiba, ami láthatatlan. A pénteki színes, vidám ruha sokaknak tetszett, de háttérben őrült munka folyt, hogy az RTL Híradó esti adásában rajtam lehessen egy rossz cipzár miatt. Mit csinál ilyenkor a stylist? A fotókon láthatjátok!”

- írta a bejegyzésében Erős Antónia.

A tévés néhány kulisszatitkot is elárult: 

„Szinte naponta trükközünk. Fontos, hogy testhezálló legyen a ruha, mert mögöttem egy szék van, egybeolvadva a testemmel. Volt már minden: hogy fordítva húztunk fel egy ruhát, vagy hátul csipeszekkel húztuk össze, mert különben lógott volna. Legutóbb nem működött a cipzár, össze kellett varrni, de azonnal, nem volt idő átöltözni már adás előtt... persze, ez ritka. Általában megoldjuk biztosító tűvel, de olyan is volt, hogy előkerült a kétoldalú ragasztószalag”

- mondta a Blikknek Erős Antónia.

Az RTL Híradó sztárja elárulta azt is, hogy már pénteken tudja, mit fog viselni a következő héten és a stylistok már olyan jól ismerik, hogy 10-ből kilencszer olyan ruhát visznek neki, ami valóban az ő stílusát tükrözi és szívesen viseli. A frizuráját azonban heti kétszer készíti el Szemán Anett fodrász, mert több hőkezelés nem lenne egészséges a haja szempontjából. 

Még több hír a TV-csatornákról 

Összejött az RTL KLub és a TV2 tehetségkutatójának két sztárja

Az RTL Klub bocsánatot kért, amiért ilyen méltatlanul bántak Ördög Nórával

Nem fogja elhinni, ki lesz az RTL Klub új műsorvezetője!

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagramja)