Erdélyi Mónika külföldre költözik a lányával

Erdélyi Mónikának már kész is a terve a költözésre.

2022. október 13., 08:56

Szerző:

Erdélyi Mónika valószínűleg most már világéletében a keresztnevét viselő show-ról lesz ismert, de az egykori műsorvezetőnő azt mondja, szívesen vállalna megint munkát a tévében – miközben persze remekül megvan és meg tud élni anélkül is.

„Ha van feladat, megyek, de ha nincs, akkor sem esem kétségbe, hiszen van biztos megélhetésem. Nekem a médián kívül mindig volt más is. Egyedülálló édesanyaként fontosnak tartottam, hogy több lábon álljak, hiszen a tévé bizonytalan pálya. Jó, ha az ember nem egy lapra tesz fel mindent. Évek óta pénzügyi területen dolgozom és ezt is nagyon élvezem. Magamnak oszthatom be az időmet, és bárhonnan végezhetem a munkát”

– mondta Erdélyi Mónika a Blikk című lapnak.

A Farm VIP játékosa élt már korábban külföldön: Németországban töltött annak idején két évet, de nagyon hiányoztak neki az itthoni rokonok-barátok. Úgyhogy bár most már tényleg nagyon kiköltözne valahova, a legszívesebben ingázna a külföldi lakóhelye és Magyarország között:

„kétlaki életre viszont nagyon vágynánk Mollival. Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor. A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül.”

Erdélyi Mónika azt mondja, hogy alapvetően délnyugat-Európába szeretne költözni, de nemrég járt Stockholmban, és a svéd főváros is nagyon megfogta, szóval a pontos úti cél nincs meg egyelőre.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)