Eldőlt L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislányának a sorsa

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga megegyeztek. 

2023. október 3., 13:47

Szerző:

L.L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának sikerült peren kívül megegyeznie. Az egykori házaspár a közös kislányukkal és a vagyonukkal kapcsolatban is megállapodott, és mindezt írásba is foglalták. Az elmúlt hónapok nem voltak egyszerűek számukra, a legutóbbi tárgyalásról feldúltan távozott a zenész exe.

„Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében... Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk. Ennél többet nem mondhatok”

– nyilatkozta a Blikknek L.L. Junior. 

A lap úgy tudja, hogy L.L. Junior azért sem volt túl bőbeszédű, mert mert a megállapodásuk egyik titkos záradéka, hogy a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek a nyilvánosságnak. Annyi azonban kiderült, hogy L.L. Junior heti 2-3 napokat tölthet majd a kislányával.

Körtvélyessy Kinga szintén nyertesként távozott az ügyből, ugyanis a korábban ígért összegnél jóval több milliót kapott a közös vagyonból. Kiderült, hogy a több mint 300 millió forintot érő luxusingatlan Törökbálinton a zenészé maradt. 

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)