Dopeman a nagyszülei brutális meggyilkolásáról beszélt: Olyan melót, amit a nagypapámon csináltak az egyedülálló volt

Pityinger László, azaz Dopeman nagyszülei brutális meggyilkolásáról is mesélt Hajdú Péternek. 

2022. március 21., 11:16

Szerző:

Pityinger László Dopeman  a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsor eheti vendége. A rapper a vicces poénos pillanatok mellett komoly témákat is boncolgatott a műsorvezetővel. A zenész nagymamája és nagypapája 2011-ben vesztették életüket, miután egy rablóbanda otthonukban rájuk támadt és habár a bántalmazást túlélték, később mindketten a kórházban elhunytak. 

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor előzetesében beszél Dopeman a gyilkosságról. Hajdú feltette a kérdést, hogy a nagyszülők ellen elkövetett gaztettre a rapper milyen magyarázatot talált.

„Nem is a rablásokról szólt, hanem a sorozatgyilkosságról” 

- mondta Dopeman.

„Olyan melót, amit a nagypapámon csináltak, az egyedülálló volt” 

- mesélte a tragédia további részleteit a rapper.

Íme, az előzetes:

A teljes adást 2022 március 25-én 22:00 órakor tekintheti meg a Life TV csatornán. 

A nyolcfős sorozatgyilkos banda ámokfutása során 2010 októbere és 2011 januárja között összesen 12 alkalommal csapott le, kifejezetten gyenge, idős emberekre. Dopeman nagyszülei és további három ember halt bele a brutális kínzásokba. A rapper idős nagymamájára és nagypapájára 2011 januárjában csaptak le a rablók. Az idős embereket brutálisan megkínozták, cigarettacsikkeket nyomtak el a testükön, a 86 éves asszony füléből az aranyfülbevalót is kitépték.

A támadás után a rapper reménykedett, hogy imádott nagyszülei túlélik a támadást, ám végül először nagyapja, vesztette életét a súlyos sérülések miatt, majd nem sokkal később nagymamája is. Miután az idős asszony megtudta, hogy férje nincs többé rosszul lett, a keringése összeomlott, és újra vissza kellett vinni a kórházba, ahol az életét már nem tudták megmenteni. 2014-ben az elsőrendű vádlottat, G. Victort tényleges életfogytiglanira ítélték, a másodrendű K. Gy. Florint szintén életfogytiglanira, azzal, hogy leghamarabb 40 év múlva vizsgálható a feltételes szabadságra bocsátása - írta akkor a Blikk.

Ők is Hajdú Péternek vallottak

Járai Máté intim titkokat osztott meg: egy férfival vesztette el a szüzességét

Aurelio kiakadt Hajdú Péterre, itt a videó trágár kirohanásáról

Rubint Réka már 21 évvel ezelőtt is brutális összegeket keresett - Mutatjuk, mennyit

(Kiemelt kép: Dopeman Instagram oldala)