Kiderült, Curtis szerelme, Barnai Judit hány centivel magasabb a rappernél

Curtis futballozott, Barnai Judit pedig kosárlabdázó – kettejük közül az utóbbi a magasabb.

2023. december 14., 10:35

Szerző:

Curtis 2-3 centivel alacsonyabb a szerelménél, Barnai Judit kosárlabdázónál, derült ki az RTL Reggeli című műsorából csütörtök reggel. Az alább megtekinthető videó azzal kezdődik, hogy kiderül belőle, hogy Curits 187-188 centi magas, Barnai Judit 190 centi magas, Miller Dávid műsorvezető pedig 173 centi magas.

A beszélgetés részvevői megállapítják erre, hogy a kosárlabdázónő és a Reggeli házigazdája között 17 centi különbség van, ami majdnem 20, tehát Barnai Judit „több, mint egy fejjel” magasabb Miller Dávidnál.

Curtist és Barnai Juditot a Nyerő Párosból ismerhették meg még jobban idén a tévénézők, és talán ott is volt, akinek feltűnt, hogy a kosárlabdázónő mennyivel magasabb az átlagnál. Barnai Judit a következőket mondja:

„én iszonyatosan szeretem azt, hogy ilyen magas vagyok. Lehet, hogy azért is, mert sportolok, és szinte csak magas emberekkel vagyok körülvéve. [...] Gyerekként zavart, nyilván csúfoltak is érte, de ahogy egyre jobban idősödtem, egyre inkább ezt magaménak fordítottam úgy, hogy ez egy önbizalmat adjon, hogy én szeressem azt, hogy magas vagyok, és ha megyek az utcán, akkor megnéznek. Én azt szerettem.”

Barnai Judit bevallja, hogy eddigi szerelmei mind magasabbak voltak nála, tehát Curtis az első párja, aki éppen hogy, de alacsonyabb nála. A kosárlabdázónő leszögezi, hogy kb. 7 centi különbséget tudna elviselni szerinte, nála jelentősen alacsonyabb férfival biztosan nem randizna.

Barnai Judit hozzáteszi, hogy sosem szokott magassarkú cipőben járni, elegáns eseményekre is sportcipőben megy el. Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)