Csisztu Zsuzsa gyászol

Közeli hozzátartozóját veszítette el.

2021. augusztus 3., 15:19

Szerző:

Csisztu Zsuzsa közösségi oldalán árulta el követőinek, hogy szeretett apósa elhunyt. Megemlékezéséből kiderül, hogy az elmúlt hónapokban nehéz időszakon mentek keresztül, apósa azonban végig küzdötte ezt. Csisztu Zsuzsa azt is hozzátette, hogy férje édesapja segítőkész, kedves, jószívű ember volt, emellett csodás apa és nagypapa.

„Drága Szeretteink és Barátaink!
Ettől az érzéstől tartunk legjobban egész életünkben. A búcsúzástól. Nem attól, amit viszontlátás követhet, hanem attól, amelyik végleges. A mai napon örökre búcsút kellett vennünk szeretett Apósomtól, férjem Édesapjától, Ketskés Lászlótól, Laci papától. Rettenetesen nehéz utat járt be az elmúlt hónapokban, de olyan hatalmas küzdő hírében állt, hogy az olimpikonok között lett volna a helye.
Pedig egész életében kedves, könnyed társasági lényével mindenkit azonnal megnyert magának. Segítőkészség, kedvesség, hatalmas szív – ezek a szavak bukkantak fel elsőként, ha bárhol szóba került a neve. Hát, igen, a hatalmas szív, amely, úgy tűnik, a léleknek ajándék, a testnek teher, sőt, akár végzetes is lehet.
Fájó szívvel búcsúzunk most a szerető apától, nagypapapától, a férjtől, a gépészmérnöktől, a korábbi cégvezetőtől, a baráttól.
Laci Papa, Isten veled!” 

A teljes bejegyzést ITT nézheti meg.

(Kiemelt kép: dfp.hu)