Csepregi Éva hatalmas bejelentést tett, elárulta, mire készül a nagykoncert után

Csepregi Éva a Reggeli című műsorban járt ma, és azt is elmondta, melyik a kedvenc Neoton-slágere.

2024. április 23., 13:51

Szerző:

Csepregi Éva január 6-án a Papp László Sportarénában adott életműkoncertet. A majdnem kétórás műsorban összesen 29 szóló- és Neoton-szám hangzott el, és ezzel a koncerttel kapcsolatos a 70 éves énekesnő friss bejelentése, ami a Reggeliben hangzott el kedden az RTL-en. Ha ön ott volt a koncerten és feltűnt, hogy mennyi a kamera, akkor önnek nagyon jó a szeme!

„Ez az életműkoncert rögzítésre került: felvettük az egész koncertet. Most a Magneoton segítségével megjelennek nótánkként, dalokként ezek a felvételek. Ami egy jó dolog, mert sok nagykoncertünk volt – mondjuk ez az én szóló koncertem volt, ami nagy álom volt, megvalósult –, de egyikről sem készült felvétel. Én ennek örülök nagyon, hogy ezt 16 kamerával a koncerten sikerült rögzíteni. A dalok után majd a teljes koncert is fent lesz a Magneoton oldalán. És ez egy nagyon nagy dolog volt (nekem legalábbis), hogy megjelent egy bakelitlemez is, sőt, kétféle színben jelent meg, az egyik kék, a másik piros, és ezek még mindig kaphatóak”

– lelkendezik Csepregi Éva az interjú elején, említve azt is, hogy voltak olyan rajongók, akik ugyanazt a lemezt kék és piros verzióban is megvásárolták, pedig ugyanazt a hangzóanyagot tartalmazza mindkét változat.

A hír tehát az, hogy Csepregi Éva élő koncertalbumot ad majd ki hamarosan, így hasznos információ lehet, hogy a főszereplő énekesnőn kívül ki szerepel még majd a felvételen. Nos, az alkalmi együttes tagjai között volt Csepregi Éva szintén országosan ismert fia, Heatlie Dávid dobos, valamint Deseő Balázs billentyűs-hangszerelő, Kardos Norbert zongorista (aki Molnár Ferenc Caramellel szokott dolgozni), Sipeki Zoltán gitáros és Patyi Sándor basszusgitáros voltak. A vokálokat Csányi István vokalista-szaxofonos, Gulyás Erika, Faith Ildikó és a Neoton Família 2005 óta tag Lukács Andrea biztosította.

És ha ön nemcsak felvételről, hanem élőben is szívesen megnézné ezt a koncertet, akkor nem kell mást tennie, csak Debrecenbe utaznia, mert ott május hatodikán megismétlik a nagyszabású hangversenyt. Az interjúban felmerül, hogy milyen híres vendégeket fogadhatna még a Neoton énekesnője a színpadon, amire Papp Gergő műsorvezető egykori kollégáját, Járai Mátét ajánlja, aki ezek szerint hatalmas Neoton-rajongó és állítólag minden koncerten ott van.

„A srác zseni”

– teszi hozzá Járai Mátéról. Papp Gergőről egyébként az is kiderül, hogy Csepregi Évával már gyerekkoruk óta ismerik egymást, közös fotó is van róluk.

Csepregi Éva az interjúban ezen kívül többek között arra a kérdésre is válaszol, hogy melyik a kedvenc saját dala, amire a következő választ adja:

„talán a Nyár van. A Nyár van egy olyan dal, ami elsöprő, bulizós, mindig beindul!”

Itt tudja visszanézni a beszélgetést.

És akkor induljon be máris a buli!

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)