Britney Spears ma férjhez megy: íme, mit lehet tudni a nagy napról

Britney Spears még ma kimondja a boldogító igent.

2022. június 9., 14:03

Szerző:

Hatalmas a boldogság Britney Spearsnél! Az énekesnő és párja, Sam Asghari a mai napon hivatalosan is összekötik az életüket. A világsztár kezét még tavaly kérte meg a párja. A külföldi lapok pedig azt írják, hogy ma a lagzira is sor kerül szűk családi körben. 

Állítólag Britney Spears szülei és a húga nincsenek a meghívottak listáján, de a bátyja, Bryan valószínűleg igen. Az énekesnő nemrégiben Donatella Versace szalonjában járt, így az is elképzelhető, hogy a divattervező álmodta meg a menyasszonyi ruháját. 

Mint megírtuk, az énekesnő és párja nehéz időszakon mennek keresztül, ugyanis nemrégiben Britney Spears elvetélt az első közös gyermekükkel. A világsztár az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést.

„Mély szomorúsággal kell tudatnunk, hogy elvesztettük a mi csodababánkat a terhesség korai szakaszában. Ez egy fájdalmas időszak minden szülő számára. Talán várnunk kellett volna amíg bejelentjük a terhesség hírét, de izgatottak voltunk, hogy elmondjuk a jó hírt. A szeretetünk egymás iránt a mi erősségünk. Tovább próbálkozunk, hogy bővüljön a családunk. Hálásak vagyunk a támogatásotokért..”

- írta a posztjában Britney Spears, amelyre a párja, Sam Ashgari is reagált egy kommentben.

„Hamarosan jön a mi csodánk”

- írta a férfi. 

Britney Spearstől még többet!

Britney Spears és szerelme 5 év után eljegyezték egymást

Britney Spears: Börtönben lenne a helye a templomba járó anyámnak

Na ezt gondolta volna? Britney Spears megmutatta, igazából hogyan tud énekelni

(Kiemelt kép: Britney Spears Instagramja)