Bódi Sylvi nem figyelte, mit iszik – kórházba került

Elképesztő, Bódi Sylvi mitől kapott olyan súlyos ételmérgezést, hogy infúzióra lett szüksége.

2023. augusztus 29., 11:10

Szerző:

Bódi Sylvi lett volna a Reggeli című műsor egyik vendége kedd reggel az RTL-en, de végül nem tudott személyesen bemenni a stúdióba, mert lebetegedett. Annyira azért jól volt már, hogy videóhívással bekapcsolódjon a műsorba, és rögtön azzal is kezdte a bejelentkezést, hogy elmesélje, mi történt:

„tegnap megittam egy megromlott növényi tejet, amiről nem tudtam, hogy megromlott, mert nem savanyú volt, mint egy rendes tej, hanem nagyon édes. És mivel rizstejről volt szó, gondoltam, hogy ez biztos egy ilyen nagyon édes fajta, csak elfelejtettem, hogy 12 napja ki volt bontva... Infúzió, hányás, hasmenés, minden, egy komoly mérgezést kaptam, de most már jól vagyok, kipihenem.”

Bódi Sylvi ezen kívül arról beszél még az interjúban, hogy az a terve, hogy októberben a Kanári-szigeteken fog szörftáborban tanítani, aztán 4-5 hónapra elmegy a télre Indonéziába. Ezen kívül feltűnik majd az újrainduló Gyertek át! című műsorban, és persze nem említik, mert TV2-es produkció, de Bódi Sylvi szerepel majd az újrainduló repteres realityben is

Nézze meg a teljes beszélgetést alább!

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)