Bódi Sylvivel, Zimány Lindával, még extrémebb verzióban tér vissza a TV2 celebrealityje

Itt a bejelentés, és még néhány név, hogy Bódi Sylvi mellett ki szerepel még a második évadban.

2023. július 18., 10:31

Szerző:

Bár Bódi Sylvi pont nemrég nyilatkozott arról, hogy mennyire nem kedveli a celebeket, azért a Hal a tortán után most egy újabb realityt bevállalt a TV2-nél, ahol Zimány Linda, Pásztor Anna és Syndey Van den Bosch oldalán szerepel majd.

Mindez Szabó András Csuti Instagramjáról derül ki, a médiaszemélyiség ugyanis most jelentette be, hogy érkezik a Sztárok a reptéren című reality második évada. Csak emlékeztetőül: az elsőben olyan celebek tűntek fel, mint Demcsák Zsuzsa, Nyertes Zsuzsa, Cooky, Pápai Joci, Fásy Ádám, Szandi és a Korda házaspár. A Ferihegyen forgatott vetélkedőt most egy új fordulattal még extrémebbé teszik: a hírességeknek nemcsak dolgozniuk kell a reptéren, hanem ott is kell aludniuk!

„A díjnyertes első évad után, most kezdetét veszi a Sztárok a reptéren 2! A helyszín ugyanaz, a feladatok még extrémebbek és a legjava, a kedvenc részem, hogy a versenyben gyengébben teljesítő csapatnak bizony a repülőtéren kell aludnia! Zimány Linda, Pásztor Anna, Syndey Van den Bosch és Bódi Sylvi itt még nagyon mosolyog, de ha ezt megtudják, lehet nem fognak!”

– írja Csuti az alábbi posztban, amiben képek is láthatók a kinyithatós tábori ágyról, amin a játékosoknak aludniuk kell majd.

Csuti egyébként nemcsak vezeti a realityket a TV2-n, hanem szerepel is bennük, tavaly a Farm VIP-ben vetélkedett, ekkor készült róla az oldal tetején látható fotó.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)