Fotó: Berki Mazsi fontos üzenetet fogalmazott meg

Berki Mazsi mindennap azért küzd, hogy jobban legyen.

2022. július 4., 19:39

Szerző:

Berki Mazsi nemrégiben határozta el, hogy nem utazik haza Magyarországra, hanem egy ideig még Balin marad a lányával. Berki Krisztián özvegye azonban kifakadt a közösségi oldalán azokra, akik valótlan állításokat írnak róla az újságokban. 

„Elfogadom, hogy az én személyem nem érinti meg a sajtó humánus (csak bízom benne, hogy ez még létezik) oldalát, de van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert, ha nekem rossz, az őt is megviseli. Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket. Legyen kegyelet Önökben. Ha pedig tovább folytatják, akkor azon felül, hogy növelik az olvasottságot (nagyon szomorú!), az embereket abban erősítik meg, hogy ez így rendben van. Pedig egyáltalán nincs rendben.
A mai világban sokkal inkább az összetartozást és a szeretetet kellene erősíteni egymásban, erre lenne a legnagyobb szükség mindannyiunknak. Így is olyan nehéz minden. Higgyék el, nem lennének a helyemben. Végezetül, nem „őrültem meg”, ahogy egy újságíró írta rólam a minap, majd gyorsan több újság is lehozta. Próbálok gyógyulni. Amit Önök temetőnek néztek, az a Lempuyang Templom, a Mennyek kapuja volt. Ez egy szent hely Balin, ahova a csoport elzarándokolt, csak közben lement a nap és mivel a nevezett hely magas fekvésű, ezért a leszálló pára misztikus érzetet kölcsönzött. De ez nem ritka errefelé. Nem mondom, hogy jól vagyok, de törekszem. Minden nap egy lépés előre. A gyerekemnek erős és békés anyára van szüksége”

- írta a bejegyzésében Berki Mazsi.

 

Még több Berki Mazsi

Berki Mazsi nem utazik haza Baliról: ezért döntött így

Berki Mazsi nagyon durva kommenteket kapott, le is tiltotta a hozzászólásokat

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete Baliról: Nekem most két nagy feladatom van

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)