Berki Krisztián lányainak gyűjt Ambrus Attila

Ambrus Attila szeretne segíteni Berki Krisztián lányain. 

2022. november 18., 07:20

Szerző:

Berki Krisztián májusi halála Ambrus Attilát is megviselte. A Viszkis és a néhai médiaszemélyiség együtt szerepeltek, majd nyerték meg az Ázsia Expresszt, és később egy közös könyvet is írtak az élményeikről. Most a félárván maradt kislányokon szeretne segíteni a keramikus.

A kiadó évekkel ezelőtt mindkét félnek adott ezer-ezer példányt saját értékesítésre:

„Mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak”

- mesélte Ambrus Attila a Blikknek.

A Viszkis Berki halála után elhatározta, hogy eladja a könyveket, amik nála maradtak és a befolyt összeget az elhunyt sztár lányainak, Natinak és Emmának adja. A keramikus a könyveket 3000 forintért árulja, ha mind elkel 3 millió forint fog összegyűlni, amit elfelezne a két kislány között. 

„Nincs könnyű dolgom, mert Krisztiánt nagyon sokan nem szeretik. Aki eddig megvette a könyvet, inkább a rám való tekintettel, vagy azért, hogy segítsen a félárván maradt kislányain.Ilyen tempóban, úgy számolom, jövő őszig sikerül mindet eladnom, és átutalni a kislányoknak a pénzt. A feleségem már tervezi, hogy Pamelával és Mazsival is felveszi a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a pénz küldésének részleteiről”

- nyilatkozta Ambrus Attila.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)