Berki Krisztián a bírósági ítélet ellenére sem fizeti a gyerektartást Hódi Pamelának

Mégsem sikerült rendezniük a soraikat.

2022. április 29., 07:52

Szerző:

Berki Krisztián máig nem fizette ki a gyerektartást, amellyel tartozik első gyermeke édesanyjának, Hódi Pamelának. Az ügyben már hónapokkal ezelőtt jogerős ítélet született, ami szerint az egykori Fradi-vezérnek 1,39 millió forintot kellene utalnia Hódi Pamelának visszamenőleg, valamint a bíróság további rendszeres havi 80 ezer forint kifizetésére kötelezte a sztárt. A ma már két gyermekes édesanya egyelőre ebből a pénzből még semmit nem látott - írja a Blikk.

„Nem akarok hazudni, igaz, hogy Krisztián eddig nem fizetett. Ennél többet nem tudok mondani. A bíróság döntött, az ítélet jogerős”

- nyilatkozta Hódi Pamela a lapnak. 

Berki Krisztián azonban állítólag nem csak gyermeke édesanyjának tartozik: milliókat követelnek tőle volt lakberendezői. Az izomcelebet és feleségét, Berki Mazsit csak nagy nehezen tudták elérni, ám amikor Berkit sikerült, akkor igen furcsa dolgokat mondott nekik. 

„Mikor végre sikerült összeülnünk, azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről”

– állítják a lakberendezők, akik egyre nehezebben tudták befejezni a luxuskivitelű lakáshoz szükséges munkálatokat, mivel nem kapták meg az anyagokhoz szükséges pénzt.

Berkiék valamivel mindig borzolják a kedélyeket

Mégsem volt élő a szülésközvetítés? Berki Krisztián reagált a vádakra

Berki Krisztián felesége, Mazsi durván kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

Berki Mazsira ököllel támadt egy férfi, a kismama ezután komoly elhatározásra jutott

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)