Bereczki Zoltán visszaadta az összes szerepét

Drámai elhatározásra jutott.

2021. szeptember 23., 14:31

Szerző:

Augusztusban született meg Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös kislánya, Flóra. A színész élete azóta 180 fokos fordulatot vett, míg az elmúlt években a karrierjére koncentrált, úgy mostanában a mindennapjait leginkább a babázás tölti ki. Mivel most családjára szeretne koncentrálni, úgy döntött, munkái jelentős részét le is mondja.

„Visszavettem a tempóból. Rájöttem, hogy nem kell mindenben ott lenni, mindent kézben tartani. Úgy igazítom a munkáimat, hogy a lehető legtöbb időt tudjak a családommal tölteni. Vissza is adtam szinte az összes szerepemet a színházban, csak a Dolgok, amikért érdemes élni című, egyszemélyes darabomat hagytam meg a Játékszínben. A Life TV reggeli műsorát vezetem még, ami hetente néhány alkalmat jelent, és vége van, mire kezdődik a reggeli etetés. A Dancing with the Stars pedig csak a szombat estémet veszi el”

– nyilatkozta a Star magazinnak a színész, aki azt is hozzátette, most egészen másképp éli meg az apaságot, mint első kislánya érkezésekor.

„A nagylányom születése óta tizennégy év telt el – ez idő alatt sok mindenben változtam, ami biztosan kihat a szülői mivoltomra is. Rengeteg minden történt velem, sokat tapasztaltam, és most már más életszakaszban vagyok. Az biztos, hogy érettebb, türelmesebb és nyugodtabb lettem. Zorkának köszönhetően pedig már tudom, mit hogyan kell csinálni egy pici baba körül.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)