Bereczki Zoltán a szüleit sem hívta meg az esküvőjére

Bereczki Zoltán bevallotta, hogy elszólta magát házasságával kapcsolatban.

2021. december 2., 11:27

Szerző:

Bereczki Zoltán a múlt héten vallotta be, hogy igazából már tavasz óta házasok a szerelmével és augusztusban született kislánya édesanyjával, Bata Évával. A lapok úgy fogalmaztak, hogy titkos volt az esküvő, de a 45 éves színész-énekes most azt mondja, nem tartották direkt titokban – igaz, a ceremónia rendkívül szűk körben zajlott és utólag nem is beszéltek róla hónapokig. Ez utóbbi alól kivételt képezett néhány elszólás, amikor Bereczki Zoltán véletlenül feleségeként említette Bata Évát a reggeli műsorban élő adásban, szóval a szemfülesek már ebből tudhatták volna, hogy megvolt az esküvő.

„Nagyon remélem, hogy megvannak archívban ezek a reggeli adások, mert én rendszeresen... Én egy idő után már azon gondolkoztam, hogy ez mikor jön, hogy titokban...”

– utalt arra hétfőn Bereczki Zoltán az Ébredj velünk!-ben a Life TV-n, hogy ugyanebben a programban korábban már többször feleségeként utalt Bata Évára, de ez se a nézőknek, se a lapoknak nem tűnt fel. Az énekes a következőket mondta még arról, hogy lehet-e titkosnak nevezni az esküvőjüket, amit koronavírus-járvány harmadik hullámának lecsengése közben tartottak:

„nem volt titkos, mert mindenki ott volt, akinek ott kellett lennie. Azért nem volt ott ennél több ember, és azért nem ünnepeltük meg nagyobb körben, mert nem volt lehetőségünk erre. Természetesen akarunk [majd] egy nagy dajdajt – de még a szüleink sem voltak ott. Mi ketten, két tanú és az anyakönyvvezető volt ott. Ilyen módon lehet titkosnak nevezni.”

Bereczki Zoltán továbbá részletesen elmeséli a lánykérést is műsorvezetőtársának, Ábel Anitának az alább megtekinthető videóban. Kiderül, hogy eredetileg egy sétarepülést szeretett volna, és a magasból megmutatni a szerelmének, hogy a földön ki van rakva a neki szánt üzenet, de a Covid miatt ez nem volt megvalósítható, úgyhogy ehelyett inkább vacsorát készített későbbi feleségének, aminek elfogyasztása közben annyira izgult, hogy Bata Éva már azt hitte róla, hogy rosszul van. Bereczki Zoltán aztán persze feltette a kérdést, amire igen lett a válasz és készült egy nagyon vicces fotó is az alkalomról.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)