Bereczki Zoltán végrendeletét fogalmazta, olyan rosszul volt a koronavírustól

Halálfélelme volt Bereczki Zoltánnak miután durva tüneteket okozott neki a koronavírus fertőzés.

2022. március 4., 12:27

Szerző:

Bereczki Zoltán nemrégiben elkapta a koronavírust, ami miatt több előadását is le kellett mondania, azonban a betegség sokkal jobban leterítette, mint azt bárki gondolta volna, ugyanis a TV2 Mokkában elárulta, akadt pár pillanat amikor fejben már a végrendeletét állította össze - írta meg a Blikk.

A színész hosszú ideig küzdött a Coviddal, majdnem egy hónapig nem mozdult ki otthonról. A betegség ráment a tüdejére is, amitől nehezebben tudott lélegezni, az orvosa a szövődmények miatt rehabilitációra küldte. A színésznek állapota miatt muszáj volt kényszerpihenőre vonulnia.

„Van egy féléves gyerekem. Ha valami történik velem, és nem jövök vissza, akkor ki gondoskodik róla? Volt két pillanat, amikor szerettem volna agyat cserélni, az a fejfájás nagyon kikészített, aztán amikor a tüdőmre ment rá, jött egy pár napos halálfélelem”

– kezdte mesélni a történteket a színész, aki azt is elárulta, hogy párjával, Bata Évával nagyon jól kiegészítik egymást, mert ő nagyon észnél tud lenni az ilyen helyzetekben.

A színész-énekest az is rosszul érintette, hogy kiesett a munkából.

„Lelkiismeret-furdalásom volt elsősorban. Nem feltétlenül a fizikai része bántott, hanem hogy cserben hagytam a munkatársaimat, a zenekart, a színházat, ahol játszom”

– vallotta be Bereczki, aki pozitívumként éli meg, hogy az orvosa utasításait betartva már tud sportolni, és március 10-re már egy koncertje is be van tervezve, amit izgatottan vár.

Ők is megküzdöttek a Coviddal:

Hódi Pamela egy éve küzd a koronavírus utóhatásaival

Berki Mazsi közvetlenül a szülés után kapta el a Covid-19 fertőzést

Vajna Tímea az oltást követően kapta el a vírust

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagram-oldala)