Bárdos András megdöbbentő vallomást tett arról, amikor feleségével, Máté Krisztával vezették a Tényeket

Bárdos azóta mindent átértékelt.

2021. szeptember 23., 13:44

Szerző:

Bárdos András szerepelt a Klubrádióban a Szavakon túl című műsorban, ahol az egykori híradós Kadarkai Endrének többek között azt mesélte el, hogy mennyire megváltozott az utóbbi időben. A következő szavakkal írja le korábbi önmagát, amihez képest mostanra drasztikusan megváltozott:

„célratörő, kemény, agresszív, figyelmetlen, önző, ilyenek. [...] Az volt a célom, hogy jó legyen a híradó. Semmi más nem érdekelt, csak hogy jó legyen a híradó aznap este. Egyáltalán em érdekelt, hogy azok az emberek, akik velem dolgoznak, jól vannak-e. [...] Nagyon sokan nagyon rosszul voltak emiatt. Aki kevésbé akart megismerni, az gyűlölt, aki egy kicsit jobban meg akart ismerni, az csak szomorú volt, hogy miért vagyok én ilyen.”

Hozzáteszi, ezzel kicsit a valóságnál is csúnyább képet fest régi önmagáról, és reméli, hogy tisztességtelen vagy becstelen nem volt, csak eltökélt, és mélységesen hitt a saját igazában – mindenesetre arra akkoriban nem gondolt, hogy eközben nem lehet úgy bánni emberekkel, ahogyan ő tette.

Bárdos András maga kéri, hogy ezt a témát hagyják ennyiben, de később előkerül az is, hogy nem szerettek feleségével, Máté Krisztinával együtt dolgozni, amikor ketten együtt vezették a Tényeket 2003 és 2009 között.

„Én nem szerettem Krisztával együtt dolgozni. Szerintem ő sem. Annyira nem szerettünk, hogy sosem beszéltük meg, azóta sem beszéltünk róla. [...] Tök jó volt az, hogy ő akkor gyereket tudott szülni, volt, aki összerakta a szövegeit, meg segít neki, nagyon kényelmes volt, de nem szerettük”

– mondja Bárdos András a fenti interjúban.

A témáról feleségét, Máté Krisztinát a Blikk kérdezte meg, ő többek között a következőket mondta férje nyilatkozatát helyben hagyva:

„annyi történt, hogy ha az ember kirakatba teszi a feleségét, ő maga is kikerül a kirakatba, ami sosem egyszerű helyzet”.

(Kiemelt kép: dfp.hu)