Bangó Margit hatalmas bejelentést tett: nagy mérföldkő ez a családnak

Bangó Margit nagy örömhírt osztott meg dédunokájával kapcsolatban: ő lett az első!

2023. szeptember 7., 10:25

Szerző:

Bangó Margit és dédunokája, Gáspár Tina is szerepel a Story magazin ma megjelent számában. Az énekesnő egy igen örvendetes témáról beszél a lapban: dédunokája lett az első ember a családban, aki lediplomázott, felsőfokú végzettséget szerzett.

Bangó Margit dédunokája ugyan nem folytatja a család zenei hagyományait, de azért marad a szórakoztatóiparban, vagy legalábbis a médiában. Gáspár Tina televíziós műsorkészítő szakon szerzett diplomát idén nyáron, de ezzel nem fejezte be tanulmányait, mostantól kommunikáció- és médiatudomány szakon tanul tovább.

Gáspár Tina a következőket mondja dédnagymamájáról, aki mindezt lehetővé tette számára:

„még mindig együtt élünk, és ez így is marad, nem tervezzük másként. Sosem tagadtam, hogy nekem ő a kedvencem, a mindenem, gyerekkorom óta hozzá ragaszkodom a leginkább, hiszen ő az, aki felnevelt, aki iskoláztatott, az életemen kívül szinte mindent neki köszönhetek.”

Gáspár Tina egyébként emellett esküvőre is készül a párjával, de azért nem kapkodják el a lakodalmat:

„menyasszony vagyok, de a vőlegényem, Norbi, aki most szerezte meg klasszikus gordon szakon a diplomáját, szintén a továbbtanulás mellett döntött. Az esküvőt nem sürgetjük feltétlenül, de azért már tervezgetjük: ott a Mama énekel majd, amivel régi nagy vágyam valósulhat meg.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)