Bálint Antónia hatalmas bejelentést tett közös fotóval

Bálint Antónia egy nagy dobásra készül, most indul a közös kaland!

2024. május 17., 11:19

Szerző:

Bálint Antónia hosszú évekig hiányzott a médiából, ezalatt az idő alatt pénzügyi területen dolgozott. Aztán tavaly a Nyerő Páros kedvéért visszatért akkori párjával, és nemrég mondta, hogy a visszatérés nem csak erre az egy műsorra szólt. Hanem...

Bálint Antónia megtalálta a párját

Péntek délelőtt Bálint Antónia azt jelentette be, hogy Bódi Sylvivel készül közös projektre. A poszt feliratában egy kalandot említ, de minden bizonnyal egy új műsorról lehet szó, hiszen a fotó egy öltözőnek tűnő helyiségben készült.

„Egy jó kis kaland kezdete Bódi Sylvivel...”

– ez a felirat tartozik az alábbi poszthoz, ami közös fotót is tartalmaz. Persze elvileg az is előfordulhat, hogy mégsem egy tévés projektről van szó, mivel a felirat mellé Bálint Antónia odatett egy fröccsenő vízcseppeket formázó emojit is, és jól tudjuk, hogy Bódi Sylvi nagy szörfös. Így tehát nem kizárt például az sem, hogy a vízzel, vízi sportokkal kapcsolatos kalandról lehet szó.

Az mindenesetre biztos, hogy Bálint Antónia a TV2-n készül új műsorra, és Bódi Sylvi szintén ennek a csatornának a celebje, hiszen a az utóbbi időben például a Hal a tortánban és a Farm VIP-ban láthattuk.

Bálint Antónia visszatér

Az egykori szépségkirálynő a hónap elején a Tények Plusz című műsorban beszélt arról, hogy egy ideig igen jól érezte magát a pénzügyi területen, mostanra azonban belefáradt abba a munkába, és úgy érezte, váltani szeretne. Így tért vissza a média világához, amiből pedig 8 évvel ezelőtt nagy erőkkel menekült.

„Nagyon sokáig próbáltak a hajamnál fogva visszahúzni [a bulvárba], hogy »de csak egy interjút«, »de csak ez«, »de csak az«, még jelent meg rólam címlap, amikor már a bankban dolgoztam. Meg kellett szüntetnem a Facebook-oldalamat, 8 évvel ezelőtt ötvenezer követőm volt, ami akkor nagyon nagy dolognak számított, de azt mondták, döntsem el, hogy mit akarok, facebookozgatni vagy a bankban dolgozni”

– meséli Bálint Antónia arról az időszakról, amikor elhatározta, hogy elege van a szereplésből, civil állást vállal.

Most azonban, hogy a pénzügyi munkát nem csinálja tovább, ideje visszatérni a médiába. Ennyit árult el pár héttel ezelőtt arról, hogy miben-hol fogjuk majd látni:

„Kaptam felkérést, többet is szerencsére. Itt a TV2-nél több produkcióban láthatnak majd a nézők. Remélem, sokat, mert ha már elvállaltam, ha már lúd, akkor legyen kövér.”

Nem kizárt tehát, hogy a fenti fotó az egyik ilyen TV2-es produkció színfalai mögött készült, de további részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre, Bódi Sylvi a cikkünk megjelenéséig semmit sem posztolt a témában. Mindenesetre az alábbi, áprilisban posztolt képről is egyértelmű, hogy Bálint Antónia már forgat is.

(Kiemelt kép: Bálint Antónia Instagramja)