Tragédia: meghalt egy ember Azahriah koncertjén

Tragédia történt Azahriah komáromi koncertjén.

2024. augusztus 4., 10:14

Szerző:

Borzalmas tragédia történt az észak-komáromi Azahriah-koncerten szombat este. Egy 55 éves férfi, aki az unokáival érkezett a bulira szívrohamot kapott. 

Szívrohamot kapott 

A koncerten több ezren tomboltak, azonban a jó hangulatú estét egy szörnyűség árnyékolta be. Egy 55 éves férfi, aki az unokáival élvezte a koncertet, szívrohamot kapott, s bár az életét hosszú perceken át próbálták megmenteni, végül sajnos elhunyt – írja a sziakomarom.sk. A történteket a biztonsági cég vezetője, Gróf Lóránt is megerősítette, aki elmondta: 

A mentősök, a tűzoltók, a rendőrök és a biztonsági cég emberei – köztük jómagam is – hosszú perceken át, közel 40 percig felváltva küzdöttünk a férfi életéért – sajnos sikertelenül. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak!

A tragikus események után közösségi oldalán megszólalt a zenész is, Azahriah Instagram-oldalán megosztott sztoriban azt írta, borzasztóan sajnálja, ami történt. 

Amióta lejöttem arról a színpadról, csak ez jár a fejemben, és a legszomorúbb, hogy ez az ember valószínűleg csak az unokáját vagy gyereket kísérhette a bulira, azaz ha nem vagyok ott, akkor valószínűleg máshogy alakul minden 

 – írta, továbbá hozzátette, felelősnek érzi magát és kitartást kíván a férfi családjának. 

 

Tudom, hogy ez nem old meg semmit, de szeretném a családnak felajálani a komárnoi koncert rám eső bevételének nagyobbik részét 

– közölte. 

(Kiemelt képünkön Azahriah, Fotó: RTL)