Apró Anna sírva vall tönkrement kapcsolatairól: Ne verjenek meg, a férjem dolgozzon, ennél több nekem nem kell

Nézze meg Apró Anna elkeseredett vallomását, ami A város királynői című műsor legutóbbi részében volt látható!

2023. december 15., 10:42

Szerző:

A párkapcsolatokra terelődött a beszélgetés A város királynői című program legutóbbi részében az RTL-en, és az egyik úgynevezett királynő, Apró Anna a téma hallatán elsírta magát.

Az RTL realitysztárjai arról beszéltek, hogy nem szabad egy kapcsolatban egy hónapnál tovább benne maradni, ha úgy érezzük, hogy a párunk nem szeret minket viszont legalább annyira, mint amennyire mi szeretjük őt. Sőt, Czeglédi Laura egyenesen úgy fogalmazott, hogy ha a férfi nem hordozza a tenyerén a nőt, akkor azt a férfit ott kell hagyni.

Apró Anna az asztalnál ülve itt sírta el magát. Amikor a többiek rákérdezték, hogy mi történt, a következőket mondta:

„olyan magabiztosan mondod, tudod, hogy ha nem hordoz a tenyerén, el kell hagyni. De mi van, ha az ember magára marad?!”

Ezt egy interjúból bevágott részlet követi, amiben Apró Anna a kamerának vall a párkapcsolatairól, ugyancsak könnyezve. A következőket mondja:

„engem senki soha nem hordott a tenyerén. Én egy drága dolgot nem kaptam soha senkitől, minden luxuscuccom, ami van, az az enyém. Én vettem. Senki nem vitt nyaralni, sőt egy csomószor voltam egyedül, mert másnak arra nincs pénze. Én sok kompromisszumot kötöttem a férfiakkal, sok gyengeségüket elviseltem. Alapvető igényem nekem az, hogy ne verjenek meg, hogy a férjem dolgozzon, hogy kedves legyen, de ennél több nekem nem kellett volna soha. Most sem kéne. Engem nem kell senkinek a tenyerén hordoznia.”

Alább tekintheti meg a videót, aminek a végén Apró Anna arról beszél továbbra is sírva, hogy mennyire fárasztó egyedül.

„Neked olyan jó, Laura”

– mondja sírva Apró Anna. Az üzletasszony egy korábbi részben már megkapta, hogy ő egy férfinak sem kell, akkor teljesen máshogy reagált a témára.

A friss videó alább látható.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A város királynői)