Kiderült, hogy Andy Vajna miért kerülte a 60 felettieket

Egy interjúban Andy Vajna volt sógora, Visváder Tamás árult el néhány érdekességet a 2019-ben elhunyt producerről.

2024. január 6., 06:19

Szerző:

Január 20-án lesz Andy Vajna halálának ötödik évfordulója, és a legendás producerről most volt sógorát, Visváder Tamást kérdezték. Ő ugyanis a férje Palácsik Lillának, aki pedig a húga Vajna Tímeának, aki ugye most már Palácsik-Ráthonyi Tímea.

A Story.hu szúrta ki, hogy Visváder Tamás szerepelt Hevesi Tamás podcastjában a feleségével, valamint Hevesi Tamás feleségével, azaz dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal. Visváder Tamás azt mondja, példaképként tekint az öt éve elhunyt, világszerte ismert producerre, és elárul a személyiségéről néhány olyan dolgot is, amit eddig nem sokan tudtak. Köztük például azt, hogy miért nem kedvelte az idősebbek társaságát:

„olyan típusú ember volt, akit pillanatok alatt nagyon könnyen meg lehetett szeretni. Viszont szeretet adni nem tudott szinte senkinek. Amíg én ismertem őt, egy embert szeretett igazán, az a Timi. Ennek ellenére nagyon lehetett őt szeretni. Sok dologban változtatta meg az életemet, inspirált és tanított is, nem feltétlenül ő, hanem az életvitele. Ezt kimondom, bármennyire is nem szép dolog, de én nem vágyom olyan nagy vagyonra, mint ami neki volt, mert azt láttam rajta, hogy ez nem feltétlenül ad egy alapboldogságot. [...] Taszította, ha valaki panaszkodik. Tök mindegy, hogy miről: betegségről, magánéletről, házasságról. Egyszer elhallgatta, de az biztos, hogy még egyszer nem ült oda hozzá. Ezért nagyon figyelt arra, hogy 60 pluszos társasággal se nagyon keveredjen, mert egyszerűen nem akarta ezeket a panaszokat hallgatni.”

A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: MTI)