A legjobb filmek szombat este a tévében

Akciófilmek minden mennyiségben.

2021. szeptember 25., 11:38

Szerző:

Tomb Raider

Mozi+, 18:40 

Lara Croft biciklis futárként tengődik Londonban, saját lábán szeretne állni, ezért nem veszi át hét éve eltűnt apja cégének irányítását. Sőt, nem nyugszik bele abba sem, hogy a hírek szerint apja már halott, ezért elhatározza, hogy kideríti az igazságot. Elutazik a férfi utolsó ismert tartózkodási helyére, egy Japán melletti rejtélyes szigetre, ahol rengeteg kaland vár rá és sok veszély fenyegeti küldetése sikerét. A lány ennek ellenére elszántan küzd, bármi is kerüljön az útjába.

Blöff

Sony Movie Channel, 18:50 

Négyujjú Franky, a rafinált ékszertolvaj és három másik társa elrabol egy 86 karátos gyémántot, és több kisebb követ Antwerpenből. A terv szerint a nagy gyémántot New Yorkba kéne szállítania a főnökének, Avinak, a kisebbeket Londonban szeretné kézbesíteni az ügyfeleknek. Egy orosz bűnöző, Boris ráveszi Frankyt, hogy fogadjon illegális bokszmeccseken, ami alatt majd ő kirabolja a fickót.

A szökevény 2. - Életre-halálra

AMC, 21:00 

Mark Sheridan-t letartóztatják két ügynök meggyilkolásáért, hiába volt önvédelem, a bizonyítékok ellene szólnak. Egy rabokat szállító repülőgépre teszik több gazfickó társaságában, akiket New York-ba visznek. Az egyik bűnöző meg akarja ölni, megsérül a gép oldala, lezuhannak, Sheridannek pedig sikerül meglógnia, így itt a lehetőség, hogy kiderítse az igazságot és tisztázza magát. Nincs egyszerű dolga, ugyanis Sam Gerard rendőrbíró irányításával hajtóvadászat indul ellene.  

Escobar

Paramount, 21:00 

A film Virginia Vallejo Loving Pablo, Hating Escobar című könyve alapján készült. Virginia egy szépséges médiaszemélyiség volt, aki Pablo Escobar szeretőjeként élte mindennapjait nagyjából négy éven keresztül. A film egy olyan világot mutat be, ami egy átlagember számára elképzelhetetlen, hatalmi harcokkal, elképesztő gazdagsággal, korrupcióval és persze temérdek sok kábítószerrel. Megtudhatjuk továbbá, hogy a drogbáró hogyan vezette a kolumbiai Medellín városához közeli luxusbirtokáról hatalmas drogcsempész-szervezetét.

Életem NAGY szerelme

Prime, 19:00 

Diane egy lehengerlően gyönyörű, okos, jó humor ügyvédnő. Éppen túl van egy váláson, ezért most újra készen áll megtalálni az igazit. Egy nap a hölgy elveszíti mobiltelefonját, azonban hamarosan jelentkezik egy férfi, Alexandre, aki azt állítja, hogy megtalálta az elveszett mobilt és vissza szeretné adni. A páros megbeszél egy randit, amit mindketten izgatottan várnak, azonban a személyes találkozó meglepetéseket tartogat.

(Kiemelt kép: Shutterstock)