Nem hiszi el, kik lesznek A Dal új műsorvezetői!

Az MTVA lecserélte A Dal műsorvezetőit, íme, kikre.

2021. december 13., 11:36

Szerző:

A mostanra az MTVA tehetségkutatóversenyévé avanzsált A DAL című műsor teljes arculatváltáson esett át, már ami a műsorvezetőket illeti, mindenképp. A 2022-es szériát ugyanis már nem Freddie és Orsovai Reni vezetik majd, hanem a csatorna már ismert arca, Rókusfalvy Lili, illetve Király Viktor veszik át a helyüket.

A meglepő hírt Instagramon jelentették be az új műsorvezetők. Király Viktor, aki először vállalkozik ilyen feladatra, frappánsan a következőket írta:

„Nagyon boldog vagyok és megtisztelve érzem magam, hogy együtt vezethetjük A Dal 2022-es műsorát Rókusfalvy Lili társaságában! Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek, szóval annyit mondok hogy ez Király lesz!”

Rókusfalvy Lili pedig szintén arról számolt be, mennyire várja a közös munkát az énekessel.

„Nem egy izgi duett lesz ez, hanem A Dal 2022 új műsorvezető párosa! Mi nagyon várjuk már, ugye?”

A Dal 2022 egyébként hét adással jelentkezik majd, amelyek során a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, hogy melyik a legjobb magyar sláger. Az MTVA és a Duna Média 2021. október 11-én hirdette meg a pályázatot, amelyre november 22-ig jelentkezhettek az előadók és a zenekarok. A felhívásra 455 pályamű érkezett, az élő show-ba pedig ezúttal is 40 produkció kerül majd be. Az előző öt évadokhoz hasonlóan a nyertes mellett kiosztják A Dal felfedezettje, illetve A legjobb dalszöveg díját is.

(Kiemelt kép: A DAL Facebook-oldala)