Freddie eddig szánalmasnak tartotta a szponzorált fotókat, most kislányával reklámoz

Van némi önellentmondás.

2021. augusztus 26., 10:01

Szerző:

Fehérvári Gábor Alfréd, ismertebb nevén Freddie februárban édesapa lett, az örömteli hírt pedig közösségi oldalain jelentette be. És már rögtön akkor le is szögezte, ő bizony nem osztja meg magánélete minden részletét majd a követőivel. Sőt, azt is megígérte, hogy nem lesznek reklámok a közösségi oldalain, mivel szánalmasnak tartja ezeket a posztokat.

„Annyira már ismertek, hogy mennyire nagy becsben tartom a magánéletem. Ez ezután is így lesz. Nem tapétázom ki vele a social media oldalaimat, nem fogok körbemenni a tv-ben, rádióban, újságokban, “sokkal kevésbé újságokban”, “még csak nem is újságokban”. Tudnotok kell, hogy nem lesz reklám az oldalon, semmilyen takaró, pelenka, babakocsi, cumisüveg, popsitörlő “szponzor” teljességgel kizárt, mert szánalmasnak tartom ami ezzel kapcsolatosan megy…”

– írta év elején az énekes.

Eltelt fél év azóta, a 24.hu pedig kiszúrta, hogy Freddie a legfrissebb bejegyzésében mégiscsak reklámoz valamit. Ráadásul a fotón kislánya is szerepel, igaz, valóban nem babaápolási terméket, hanem egy szemüveget népszerüsít. Sőt, a szponzorált tartalom nem csak a feedjében, hanem a storyjában is megjelent, ami 24 órán keresztül érhető el. Vajon miért gondolhatta meg magát?

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs)